Pengikut

Barisan Nasional

Posted by Unknown | | Posted on 7:40 PG

sumber :-

Barisan Nasional


tunku

Posted: 06 Mar 2015 03:50 AM PST

tunku


Najib sues Tony Pua, portal owner for defamation

Posted: 05 Mar 2015 10:14 PM PST

Prime Minister Datuk Seri Najib Tun Razak is suing PJ Utara MP Tony Pua and MediaRakyat portal owner Chan Chee Kong for defamation. 

Najib filed the suit through Messrs Hafarizam Wan & Aisha Mubarak at the KL High Court civil registry on Thursday.


A copy of the suit will be served to the defendants' solicitors on Friday. 

In the lawsuit, Najib said Pua had delivered a speech at a DAP fund-raising dinner on Nov 3 last year relating to the 1Malaysia Development Berhad (1MDB).  

He said the speech was then uploaded by Chan or his agents onto MediaRakyat's YouTube channel and MediaRakyat's webpage. 

Najib is seeking an apology, a retraction of the statement and compensation.

bumiyang

Posted: 06 Mar 2015 03:34 AM PST

bumiyang


Guan Eng Tunjuk Belang!!! - Gerakan Bebaskan Anwar X Mendapar Restu Kerjaan Penang???

Posted: 06 Mar 2015 12:44 AM PST

The Unspinners

Posted: 05 Mar 2015 11:43 PM PST

The Unspinners


Kenapa PAS - PASMA dan Ulamak - kononnya pejuang Islam berdiam saja?

Posted: 05 Mar 2015 10:30 PM PST
Sekolah vernakular tu tak pemisah ke?


Apa tujuan kumpulan ini? Sesatkan atau kelirukan orang Islam?

Ah PAS peduli apa?

Depa pun tengah keliru dan kelahi

Kenapa ghaflah? Anwar hanya mohon ringankan hukuman, TETAP PESALAH!

Posted: 05 Mar 2015 07:31 PM PST


Jabatan penjara telah umumkan Anwar tidak akan dibenarkan ke parlimen. Banduan buat cara banduan.

Agak pelik kenapa beberapa pemimpin Kerajaan kelihatan terlalu apologetik dan melatah dengan begitu cepat apabila ada suara sumbang mendesak Anwar dibenarkan hadir sidang Parlimen yang dijadualkan bermula pada 09 Mac ini.

Pelbagai kenyataan dikeluarkan daripada termasuk daripada Timbalan Menteri KDN yang berjanji 'akan mempertimbangkan sebarang permohonan' sehingga kepada Menteri KDN sendiri dengan kenyataan 'akan merujuk kepada Peguam Negara'.

Jelas jawapan yang tidak seragam ini membuktikan tahap melatah yang kronik. Padahal desakan sumbang ini wajib ditong-sampahkan sahaja! Tanpa perlu dipertimbangkan langsung!

Cukuplah Mahfuz saja jadi Mr Bean

Adakah wajar seorang banduan dibenarkan menghadiri sidang Dewan Rakyat?

Habis lepas ini CEO syarikat akan minta hadir mesyuarat Lembaga Pengarah, pengerusi PIBG akan minta hadir mesyuarat PIBG, presiden kelab bola akan minta hadir final bolasepak kelabnya...dan lagi...dan lagi...dan lagi!!!

Jadi bahan lawak senario lah kita! Mr Bean pun mungkin menangis tengok sarkis ini!

HILANG KELAYAKAN & HAK HADIR SIDANG DUA PERKARA BERBEZA!


Desakan sumbang ini dibuat atas dasar konon proses rayuan pengampunan keatas Anwar yang disabit dengan kesalahan meliwat dan dihukum 5 tahun penjara sudah bermula dengan penyerahan petisyen oleh isteri & anak-anak Anwar kepada wakil Istana Negara liwat petang Isnin 24 Feb.

Sejurus selepas media pro pembangkang memainkan isu ini, kenyataan dikeluarkan oleh pejabat Tan Sri Speaker Dewan Rakyat memaklumkan kedudukan kerusi Permatang Pauh kekal sehingga keputusan petisyen pengampunan itu diputuskan.

Atas dasar itu, timbul suara-suara sumbang dikalangan pembangkang mendesak Anwar dibenarkan hadir sidang Dewan Rakyat konon kerana statusnya sebagai Ahli Parlimen Permatang Pauh dan Ketua Pembangkang masih kekal.

Untuk menjawab desakan bodoh ini, saya berikan satu perumpamaan.

Katalah seorang Presiden sebuah syarikat konglomerat disabit dengan kesalahan merogol setiausahanya dan dihukum 5 tahun penjara. Dan Mahkamah Persekutuan telah mengesahkan sabitan dan hukuman Mahkamah Sesyen itu. Lalu dia memfailkan petisyen rayuan pengampunan.

Namun sementara itu, mungkin kerana kehebatannya, pihak syarikat konglomerat itu masih mengekalkan beliau sebagai Presiden dan beliau dianggap masih sebagai Presiden syarikat!

Adakah pihak syarikat boleh memohon kepada pihak penjara supaya membenarkan dia keluar daripada tahanan dan menghantar dia bekerja dan menghadiri mesyuarat Lembaga Pengarah atas alasan proses rayuan pengampunan sedang berjalan; jadi sebagai Presiden syarikat dia berhak terus pergi ke pejabat tiap hari dan hadir mesyuarat Lembaga Pengarah sehingga proses pengampunan itu selesai?

Budak Tadika pun tahu jawapannya tidak boleh!


STATUS BANDUAN KEKAL


Kenapa?

Kerana statusnya sebagai BANDUAN tetap kekal walaupun sedang menanti proses rayuan pengampunan.

Proses pendakwaan, perundangan dan kehakiman telah selesai dan muktamad apabila Mahkamah Persekutuan pada 10 Feb 2015 MENSABITKAN Anwar dengan kesalahan meliwat pembantunya Saiful dibawah Seksyen 377B Kanun Kesiksaan dan dijatuhkan HUKUMAN penjara 5 tahun berkuatkuasa serta merta.

Berkuatkuasa mulai 10.02.2015, status Anwar ialah seorang BANDUAN yang telah DISABIT dengan kesalahan jenayah dan DIHUKUM dengan penjara 5 tahun. Tempat dia menjalani hukuman mulai 10.02.2015 ialah di Penjara Sg. Buloh!

Walaupun proses pengampunan dikatakan sudah bermula pada 24.02.2015 lalu, ini tidak membatalkan statusnya sebagai BANDUAN. Dan memandangkan dia belum hilang kelayakan sebagai Ahli Parlimen kerana proses pengampunan itu, dia adalah YB BANDUAN!!!

PERKARA 48 HANYA MENYENTUH SOAL HILANG KELAYAKAN AHLI PARLIMEN


Perkara 48 (1) (e) bercakap tentang keadaan dimana seseorang Ahli Parlimen boleh hilang kelayakan sebagai Ahli Parlimen - bukan tentang hak kehadiran sidang Dewan sebagai Ahli Parlimen!

Antaranya, Perkara 48 (1) (e) memperuntukkan seseorang itu hilang kelayakan sebagai seorang Ahli Parlimen jika dia telah

a. "disabit" dengan suatu kesalahan oleh sesuatu Mahkamah; dan

b. "dihukum" penjara selama tempoh tidak kurang daripada setahun atau denda tidak kurang RM2,000-00; dan

c. ia tidak mendapat ampun.

Dalam kes Anwar, dia telah:

a. Disabit dengan suatu kesalahan meliwat pembantunya Saiful Bukhari dibawah Seksyen 377B Kanun Kesiksaan; dan

b. Dihukum penjara 5 tahun.

Jadi Anwar memenuhi 2 syarat untuk hilang kelayakan sebagai Ahli Parlimen. Namun isterinya Wan Azizah dikatakan telah memfailkan petisyen untuk pengampunan. Oleh itu syarat ketiga belum dipenuhi.

Apa maksudnya? Maksudnya Anwar kekal dengan status sebagai Ahli Parlimen! Kerusi P-044 Permatang Pauh tidak boleh diisytiharkan kosong! SPR tidak boleh mengadakan suatu Pilihanraya Kecil untuk kerusi Permatang Pauh!

Itu sahaja kesan pemfailan petisyen bagi pengampunan dibawah Perkara 48 (1) (c)!

KEAMPUNAN HANYA PADA HUKUMAN BUKAN SABITAN KESALAHAN

 Jadi kita pergi ke syarat ketiga, "ia tidak mendapat ampun".

Apa maksud "mendapat ampun"?

Untuk mengetahuinya, kita kena baca Perkara 42 Perlembagaan.

Dibawah Perkara 42, "YDP Agong adalah berkuasa mengampun dan menangguhkan segala HUKUMAN mengenai segala kesalahan yang dilakukan...".

Ini bermakna kuasa dan bidangkuasa Tuanku YDP Agong untuk "memberi ampun" hanyalah berkaitan HUKUMAN bukan SABITAN KESALAHAN!

Ini kerana kuasa dan bidangkuasa mensabitkan seseorang dengan sesuatu kesalahan jenayah adalah dibawah MAHKAMAH yang disebut di Bahagian 9 Perlembagaan Persekutuan.

Maknanya, apa juga status rayuan pengampunan Anwar, kedudukan beliau sebagai seorang yang telah DISABITKAN DENGAN SUATU KESALAHAN JENAYAH MELIWAT kekal, dan ini tiada kena mengena dengan proses rayuan.

Bermakna dalam apa keadaan pun, Anwar kekal SEORANG BANDUAN YANG TELAH DISABIT DENGAN SUATU KESALAHAN MELIWAT!

HAK BANDUAN ADALAH DIBAWAH UNDANG-UNDANG PEMENJARAAN

Sebelum penjara, kuat menutuh dan ceramah satu Malaysia hingga malam terakhir. Tiba-tiba asyik sakit ...

Dan sebagai Banduan, undang-undang yang tertakluk keatas Anwar ialah Akta Penjara dan segala peraturan yang dibuat dibawahnya.

Dan dibawah undang-undang penjara, seseorang Banduan hendaklah terus dikekalkan didalam tahanan penjara menjalani hukumannya melainkan dalam keadaan terhad dia boleh dibawa keluar dengan kawalan ketat dan tanpa dibebaskan, antaranya:

1. Jika dia perlu dibawa ke Hospital untuk menjalani rawatan yang tidak boleh disediakan oleh Penjara;

2. Menghadiri perbicaraan Mahkamah setelah Mahkamah yang berbidangkuasa mengeluarkan sapina kehadiran;

3. Lain-lain keadaan yang dibenarkan dibawah undang-undang Penjara.

Tapi ini tidak termasuk menghadiri sidang Dewan Rakyat, menghadiri perkahwinan anak walaupun sebagai wali, menghadiri mesyuarat Lembaga Pengarah syarikat, apa lagi kalau sekadar nak keluar untuk menonton Final Piala Malaysia walaupun dia mungkin Presiden Kelab Bola Banduan!

HAK BANDUAN TIDAK TERMASUK MENGHADIRI SIDANG

Bukan ke tolol punya kerja

Oleh itu, persoalan samada Anwar berhak hadir atau tidak dalam sidang Dewan Rakyat tidak sepatutnya timbul dan pihak Kementerian Dalam Negeri mahupun Parlimen sepatutnya tidak melayan pun desakan bodoh ini.

Apa yang terhak kepada Anwar selagi proses pengampunannya berjalan hanyalah hak menerima elaun wakil rakyat, dan hak kerusinya kekal dan tiada Piliharaya Kecil boleh diadakan.

Itu sahaja!

Saya berharap penjelasan ini memberi gambaran jelas kedudukan isu sebenar.

Hakikatnya walaupun Tuanku YDP Agong mempunyai kuasa dan bidangkuasa memberi pengampunan kepada Anwar, ia hanyalah berkaitan soal HUKUMAN penjara 5 tahun itu sahaja. Itupun hanya kuasa meremit, mengurang atau menggantung HUKUMAN!

Namun Tuanku YDP Agong tiada kuasa dan bidangkuasa membatalkan SABITAN KESALAHAN MELIWAT dibawah Seksyen 377B Kanun Kesiksaan yang dijatuhkan oleh Mahkamah Persekutuan!

Bermakna Anwar kekal sebagai seorang BANDUAN yang telah DISABIT DENGAN SUATU KESALAHAN JENAYAH meliwat pembantunya Saiful Bukhari di bawah Seksyen 377B Kanun Kesiksaan!

Dan sebagai seorang BANDUAN yang telah DISABIT DENGAN SUATU KESALAHAN JENAYAH, Anwar wajib kekal menjalani hukuman penjara sehinggalah keputusan rayuannya diputuskan oleh Tuanku YDP Agong, dan dia hendaklah tetap dilayan sebagai seorang BANDUAN yang tertakluk kepada undang-undang penjara!


Abenda tukar-tukar tarikh ni? Tak ada orang ke???

Posted: 05 Mar 2015 04:43 PM PST


PERTUKARAN TARIKH HIMPUNAN #KITALAWAN KEPADA 8 MAC 2015

Himpunan #KitaLawan yang dijadualkan pada 7 MAC 2015 ditukar ke 8 MAC 2015 bagi meraikan kejayaan besar Pakatan Rakyat dalam PRU 12 iaitu pada 8 MAC 2008. Sehubungan itu Sektretariat #KitaLawan memohon semua pihak agar melalukan penyebaran segera bagi perubahan tarikh ini.

Bagi melancarkan pergerakan peserta Himpunan #KitaLawan 8 Mac 2015, pimpinan berikut akan bersama-sama berkumpul di lokasi yang dinyatakan jam 3.30 petang sebelum menuju ke Sogo.

Petaling Street
Sdr Adam Adli
Sdr Fahmi Zainol
Sdr Safwan Anang
Sdri Bawani KS
Sdr Rafizi Ramli

MASJID INDIA
Sdr Nik Nazmi Nik Ahmad
Sdr Suhaizan Kayat
Sdri Nurul Izzah Anwar

IBU PEJABAT DAP
Sdr Teo Kok Seong
Sdr Shamsul Iskandar
Sdr Tian Chua
Tema adalah warna hitam. Petugas keselamatan Unit Amal dan Skuad AMK, kecemasan (medic team) dan peguam (urgent arrest) akan diaktifkan. Maklumat akan dikemaskini dari semasa ke semasa melalui Facebookhttps://www.facebook.com/KitaLawanOfficial atau Twitter @KitaLawan_my

-------------------------

Itu alasan saja.


Sebenarnya7hb menyusahkan orang dan membuat orang marah.

Ada yang kerja hari Sabtu maka itu yang  tak ramai datang. Khabarya vigil lilin dah tak ada... ingatkan sampai 5 tahun? Kikiki ... baca PRU14 SINI

Mereka dah desperate nak tarik orang lalu dicub ahari ahad.Terdedah Dr Maza, seorang Wahabi berhati busuk macam Yahudi

Posted: 05 Mar 2015 07:30 AM PST


Dr Maza telah melakukan tindakan busuk hati menikam Ustaz Kazim dari belakang. Sebaik dilantik menjadi Mufti Perlis, dia telah mengeluarkan arahan untuk ban Ustaz Kazim dengan tuduhan melulu dan dipercayai atas sifat cemburu beliau.


Mungkin dia mencemburui Ustaz kazim yang telah terpilih.

Siapa nak pilih orang yang mulut macam lancau dan bbercakap diluar bidang serta hipokrit besar yang memihak kepada pihak parti tertentu!!!!


Beerbalik kepada kisah Ustaz Kazim, tindakannya gopoh dan terdedah niat jahat dalam hati nalurinya...
Wahabi ini tidak boleh menafikan atau pertahankan tindakannya tapi hanya berkata:


Tipikal Wahabi yang tidak tahu bermuzakarah.


Mereka hanya tahu mengkafirkan orang dan dia saja betul. 


Bila di ajak berdebat, mereka takut ...

Nak confirm, dengar Dr Maza memberi alasan apologis seorang Wahabi di SINI.


Wahabi sebahagian perancangan Yahudi

Posted: 05 Mar 2015 04:30 AM PSTPANDANGAN MAJLIS FATWA KEBANGSAAN MALAYSIA TENTANG WAHHABI

1- Aliran Wahhabi bukanlah mewakili arus perdana mazhab Ahl Sunnah wa al-Jamaah

2- Pendekatan wahabi akhirnya telah membawa kepada kecenderungan untuk mudah mengeluarkan orang Islam dari lingkungan agama yang tidak sealiran dengan aliran Wahabi.

3- Pendekatan ini telah menyebabkan perpecahan di kalangan sebahagian masyarakat

4- mereka amat keras membid'ah amalan-amalan tariqat, amalan wirid dan selawat yang dilakukan oleh golongan sufi.

5- Dalam akidah, mereka membid'ahkan ajaran tauhid berdasarkan sifat yang kesemuanya dipelopori oleh ulama-ulama berwibawa dalam aliran Ahl Sunnah wa al-Jama'ah.

6- ia (akidah wahabi) membawa kepada kecenderungan tajsim (kefahaman Allah berjism) dan tashbih (kefahaman Allah menyamai makhluk) terutama kepada mereka yang berfahaman simplistik berkaitan isu tersebut.

7- Ramai ulama-ulama yang telah mengkritik dan menghujah aliran Wahabi termasuk saudara kandung Sheikh Muhammad Abdul Wahhab sendiri iaitu Sheikh Sulayman Abd Wahhab dalam kitabnya bertajuk al-Sawa'iq al-Ilahiyyah fi al-Radd 'ala al-Wahhabiyyah. Antara ulama-ulama lain ialah Sayyid Ahmad Ibn Zaini Dahlan (m.1886) Mufti Mekkah dan Shaykh al-Islam dalam kitabnya al-Durar al-Saniyyah fi al-Radd 'ala al-Wahhabiyyah dan Dr. Sa'id Ramadhan al-Buti dalam karyanya al-Salafiyyatun Marhalatun Zamaniyyatun Mubarakatun la Mazhabun Islamiyyun.

8- sekiranya mereka (ada orang) membid'ahkan orang yang berzikir secara berjamaah selepas solat berkemungkinan besar ia dari golongan tersebut.

http://www.e-fatwa.gov.my/blog/pandangan-mengenai-golongan-wahabi

Lihat video berikut:Sebenarnya cina Penang tujukan pada Betty Chew

Posted: 05 Mar 2015 02:30 AM PST


Pasai depa takut, depa buat kurang ajar pada Rosmah. Sebenarnya ikut hati mereka, mahu ditujukan juga pada Betty....


PKR termalu di Sarawak

Posted: 05 Mar 2015 12:30 AM PSTMungkin ini yang buat Azmin perlu datang jumpa Adenan Satem. Muka tak malu perlu tampal malu

APANAMA

Posted: 05 Mar 2015 11:42 PM PST

APANAMA


1MDB - End of the story?

Posted: 05 Mar 2015 05:30 AM PST

Dialog Dewasa Kritik Berasa

Posted: 05 Mar 2015 11:27 PM PST

Dialog Dewasa Kritik Berasa


PUKUL DR. DZULKEFLY: PAS SUDAH ROSAK TEROK KATA DATUK KJ

Posted: 05 Mar 2015 09:18 AM PST

PAS PUKUL TUMBUK
Kejadian pukul terhadap Dr Dzulkefly Ahmad pagi ini mengukuhkan lagi dakwaan keadaan PAS kini lebih teruk berbanding 1982 ketika bekas presiden parti Islam itu Tan Sri Asri Muda ditendang daripada PAS, kata pemimpin PAS.
Bahkan, ia kini setaraf, kalau tidak lebih teruk, dibandingkan dengan apa berlaku dalam MIC atau Umno yang tidak mempunyai ideologi sedangkan PAS mengaku sebagai parti berasaskan Islam, kata penganalisis, pemerhati serta aktivis PAS sendiri.
PAS yang mengaku mengamalkan konsep kepimpinan ulama kini dilihat turut terlibat dalam kejadian ganas seperti memukul dan membakar harta benda membabitkan pimpinan parti selain menggunakan perkataan kesat dan kasar terhadap satu sama lain.
"Mereka (pemimpin PAS) selalu membaca surah Al-Hujurat yang bermaksud, 'apabila datang berita dari orang fasik, selidik dulu'. Tetapi ini tidak berlaku dalam amalan mereka," kata Profesor Datuk Dr Redzuan Othman, pakar sejarah dari Universiti Malaya.
Dzulkefly yang juga ahli jawatankuasa PAS Pusat ketika bercakap dengan The Malaysian Insider sebelum ini berkata, pemimpin PAS selama ini menyerang Umno dengan mendakwa hati pemimpin dan pengikut parti itu tidak bersatu.
Beliau berkata, bekas presiden PAS Datuk Fadzil Mohd Noor selalu membaca sepotong ayat Al-Quran dari surah Al-Hashr yang bermaksud: "Mereka nampak bersatu tetapi hati mereka sebenarnya berpecah".
"Ayat itu dulu digunakan Fadzil untuk Umno, kerana perpecahan dalam parti itu, tetapi sekarang ia pusing balik kepada PAS," katanya.
DAP BALING MEMBALING
PAS SEMAKIN TERUK DARI ZAMAN ASRI
Bekas Setiausaha Agung PAS Datuk Kamarudin Jaffar (KJ) dalam ulasan spontan selepas apa yang berlaku kepada Dzulkefly yang dipukul dalam keretanya berkata: "Sebagaimana saya katakan, PAS sekarang sudah lebih teruk dari zaman Asri lagi."
Kamarudin yang kini ahli jawatankuasa (AJK) PAS Pusat berkata, ia sangat menyedihkan dan melahirkan simpati yang amat sangat dengan apa yang menimpa rakannya itu.
"Mula-mula kereta Dr Hatta kena bakar, ini sekarang pukul Dr Dzul pula. Macam saya katalah, ini lebih teruk daripada zaman Asri," kata Kamarudin merujuk insiden kereta Pengarah Pilihan Raya PAS Dr Mohd Hatta Ramli dibakar pada 14 Februari.
Dzulkefly hari ini dipukul sekumpulan lelaki yang menyerang beliau dengan kayu di luar rumahnya di Shah Alam ketika beliau baru pulang selepas menunaikan solat subuh di masjid.
Beliau yang juga pengarah Pusat Penyelidikan PAS terpaksa mendapatkan rawatan di klinik berdekatan selepas bibirnya pecah dan dahi kirinya bengkak.
Beliau membuat laporan polis di Shah Alam dan beberapa anggota polis datang ke rumahnya bagi membuat siasatan lanjut.
Dalam pesanan melalui Whatsapp selepas kejadian itu, Dzulkefly meminta semua rakannya berhati-hati dengan apa yang berlaku, "Be careful sahabat-sahabat semua".
Sebelum ini, Kamarudin berkata kepada The Malaysian Insider, beliau bimbang dengan keadaan PAS sekarang di mana budaya menangani perbezaan pandangan kini berubah.
Katanya, puak yang tidak sehaluan pendapat dalam PAS saling tegur menegur dengan cara yang tidak beradab.
PKR PUKUL-MEMUKUL
AHLI PAS KATA MU BABI MU SYAITAN
Kumpulan ulama dalam PAS kini bersikap tidak boleh ditegur walaupun pada masa sama mereka bebas menegur kumpulan lain dengan mengeluarkan pelbagai istilah termasuk perkataan "babi" dan "syaitan", katanya.
Pada 1982, allahyarham Asri yang ketika itu Yang Dipertua PAS Pusat (nama jawatan presiden PAS ketika itu), meletakkan jawatan dalam parti itu ketika muktamar tahunan berlangsung, selepas ucapan dasar beliau ditolak perwakilan.
Kejadian itu juga disertai ejekan terhadapnya oleh kumpulan yang membencinya.
Sebelum kejadian itu, sayap Pemuda PAS bermuktamar di tempat berlainan dan meluluskan usul agar PAS menerima konsep "Kepimpinan ulama".
Dengan peletakan jawatan Asri, PAS memulakan era kepimpinan ulama dan kepimpinan parti itu diambil alih Yusof Rawa sementara Majlis Syura Ulama dibentuk sebagai badan yang tertinggi dalam PAS.
Ketika itu, Kamarudin merupakan seorang pengkaji politik yang bertugas sebagai pensyarah sains politik di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM).
Sejak zaman Yusof, jawatan presiden PAS tidak pernah ditandingi dan mereka yang terpilih akan menang tanpa bertanding.
Sekarang, kepimpinan Presiden Datuk Seri Abdul Hadi Awang tercabar di samping konsep kepimpinan ulama dalam PAS. 
Pada muktamar tahun lepas di Batu Pahat, perwakilan Pemuda PAS yang memakai jaket menyokong kepimpinan Hadi bangun meninggalkan dewan ketika Timbalan Presiden PAS Mohamad Sabu mahu memulakan ucapan perasmian.
Ketika perbahasan, pemimpin yang tidak sehaluan dicemuh dengan ejekan 'boo' manakala seorang yang bergelar ulama membaca doa dalam ucapannya, melaknat pimpinan PAS yang lain.
Dalam ucapan penangguhannya pula, Hadi menyifatkan dalam PAS ada barua dan meminta mereka yang tidak setuju dengan kepimpinannya "mencari tanah baru dan bina masjid baru dan jadi imam sendiri".
Ungkapannya itu disifatkan sebagai satu ucapan menghalau mereka yang tidak sehaluan agar keluar PAS.
AJK PAS Pusat Datuk Dr Mujahid Yusof dalam satu bukunya bertajuk "Menuju PAS baru" menulis, PAS memerlukan tema baru selepas lebih 30 tahun menggunakan tema "Konsep Kepimpinan ulama".
Ini kerana, katanya, setiap sesuatu perkara berlaku ada lengkok tersendiri dan beliau percaya PAS perlu mencari pendekatan baru kerana lengkok "Kepimpinan ulama" sudah mendatar dan bakal turun.
PAS merupakan parti serpihan Barisan Nasional satu ketika dulu. Ia meninggalkan Umno pada 1951.
Sementara itu, Ketua Pemuda PAS Suhaizan Kaiat dalam komen spontan melalui akaun Facebooknya menolak apa yang menimpa Dzulkefly angkara orang dalam PAS.
Sebaliknya beliau berpendapat ada pihak yang mahu mengambil kesempatan daripada apa yang berlaku dalam parti Islam itu.
"Saya tidak menolak kemungkinan ada pihak tertentu yang mengambil kesempatan membuat provokasi terhadap pimpinan PAS.
"Matlamat jahat mereka ialah memecahbelahkan PAS. Moga Allah membalas kejahatan mereka," kata Suhaizan.
Sebelum ini, ketika kejadian melibatkan kereta Dr Hatta, Dzulkefly juga berkata beliau yakin kejadian tersebut angkara orang luar yang berniat jahat menimbulkan konflik dalaman PAS.
"Saya yakin bukan ahli PAS terlibat, dan ia dibuat pihak yang cuba mengambil kesempatan daripada apa yang berlaku," kata Dzulkefly kepada The Malaysian Insider.
Kejadian itu susulan tuduhan dalam satu demonstrasi di ibu pejabat PAS pada 8 Februari, mendakwa ahli Parlimen Kuala Krai itu menjadi dalang kepada usaha menjatuhkan Hadi.

Belantan

Posted: 05 Mar 2015 11:25 PM PST

Belantan


Mengapa Mufti Perlis fobia dengan Ustaz Kazim?

Posted: 05 Mar 2015 06:53 AM PST


Pendakwah terkenal, Datuk Mohd. Kazim Elias menyifatkan keputusan Jabatan Mufti Perlis yang tidak bersetuju dengan pemilihan beliau sebagai ahli panel Forum Perdana Ehwal Islam sempena Keputeraan Raja Perlis Ke-72 pada Mei ini sebagai tindakan gopoh dan memalukan.

Menurut beliau, dakwaan itu tidak sewajarnya dilakukan Mufti Perlis, Prof. Madya Datuk Dr. Mohd. Asri Zainul Abidin.

Tegasnya, alasan Jabatan Mufti Perlis yang mendakwa beliau 'sering terlibat dengan pembacaan riwayat-riwayat palsu' tanpa memberi peluang kepadanya memberikan penjelasan juga adalah tindakan tidak adil.

"Saya dimaklumkan mengenai pembatalan jemputan saya ke majlis berkenaan dua minggu lalu, namun saya tidak mahu menghebahkan perkara ini demi menjaga air muka mereka yang berkaitan.

"Namun, apabila berlaku penye­baran surat tersebut, saya kesal kerana ini tidak adil, saya tidak diberi peluang untuk menjawab tuduhan yang dilemparkan," katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Mohd. Kazim yang lebih dikenali dengan panggilan Ustaz Kazim ber­kata, dakwaan tersebut turut menjejaskan kredibilitinya.

"Selepas ini mungkin ada yang melabelkan saya penyebar hadis palsu dan tidak lagi dijemput untuk mengadakan ceramah.

"Saya akan membuat sidang akh­bar untuk menjelaskan perkara ini pagi esok," katanya.

Mohd. Kazim diminta mengulas penyebaran sepucuk surat daripada Jabatan Mufti Perlis di laman-laman sosial yang tidak bersetuju beliau menjadi panel Forum Perdana Ehwal Islam sempena Keputeraan Raja Perlis, Tuanku Syed Sirajuddin Putra Jamalullail ke-72.

Dalam surat tersebut, Jabatan Mufti Perlis memberi sebab kerana beliau 'sering terlibat dengan pem­bacaan riwayat-riwayat palsu'.

Sementara itu, katanya, 'riwayat' atau hadis palsu dimaksudkan dalam surat Jabatan Mufti Perlis adalah mengenai rakaman YouTube sedutan daripada satu ceramahnya yang menyatakan 'kenduri Rasu­lullah SAW menghidangkan roti jala dengan kuah kari'.

Mengulas perkara tersebut, kata Mohd. Kazim, dalam ceramahnya, beliau hanya mengatakan perban­dingan bahawa di Malaysia, roti jala dicicah dengan kuah kari juga masih boleh dijadikan hidangan pada majlis kenduri.

"Saya cuma kata roti jala pun boleh dijadikan hidangan dalam kenduri masyarakat Islam untuk bagi orang faham," katanya.

Beliau kesal kerana surat Jabatan Mufti Perlis itu menyebut 'riwayat-riwayat palsu' yang seolah-olah meng­gambarkan dirinya sudah banyak kali membacakan hadis tidak benar.

"Jika benar dakwaan itu, saya mahu tahu di mana dan bila saya membacakan hadis-hadis palsu yang didakwa. Jika benar, saya sedia memberikan penjelasan," katanya.

Suara Politik
Belantan

BERANI MEMBUAT PILIHAN...

Posted: 05 Mar 2015 03:17 PM PST

BERANI MEMBUAT PILIHAN...


Isteri tak tahan, zakar suami terlalu besar

Posted: 04 Mar 2015 09:44 PM PST

NIGERIA: Malang seorang suami yang mempunyai saiz zakar terlalu besar apabila seorang wanita memfailkan tuntutan perceraian selepas mendakwa dia tidak mampu menahan kesakitan setiap kali mengadakan hubungan intim bersama suaminya.

Wanita yang mempunyai tiga anak iaitu Aisyah Dannupawa dari Nigeria membuat tuntutan kepada Mahkamah Syariah agar membatalkan perkahwinannya bersama suami, Ali Maizinari selepas seminggu mendirikan rumah tangga.

Menurut beberapa laporan portal berita antarabangsa semalam, pengadu turut memaklumkan kepada mahkamah dia berkahwin dengan Ali selepas gagal dalam perkahwinan pertamanya sebelum ini.

Jelas Aisyah, masalah tersebut timbul selepas dia berpindah ke rumah ibu bapanya.

Katanya ketika perbicaraan, setiap kali mereka mengadakan hubungan seks ia seolah menjadi mimpi ngeri kepadanya ekoran saiz alat sulit suami yang terlalu besar.

"Apabila dia (Ali) datang, kami mengadakan hubungan seks tetapi pengalaman itu satu mimpi ngeri.

"Daripada menikmati seks, ia bertukar menjadi sesuatu yang lain kerana zakarnya terlalu besar," katanya.

Bagaimanapun, Ali ketika perbicaraan tuntutan cerai Aisyah terhadapnya tidak menafikan mempunyai saiz zakar yang terlalu besar.

Ali turut memberitahu mahkamah bahawa dia bersetuju untuk menceraikan isterinya sekiranya mas kahwin yang diberikan kepada Aisyah dibayar semula.- mD

Pengalaman 'manis' dirogol beramai-ramai...

Posted: 04 Mar 2015 08:36 PM PST

Mak oii tajuk...sex sells! Damn!

Budak Perempuan Dibelasah, Gambar Bogel Dimuat Naik

Posted: 04 Mar 2015 07:31 PM PST

CHINA – Mengejutkan. Seorang remaja berusia 16 tahun menjadi mangsa buli enam remaja perempuan yang lain di sebuah sekolah dalam kes yang mengejutkan penduduk di negara berkenaan.
Selain dipukul dan dibelasah, mangsa telah dibogelkan dan gambar bogel itu kemudian dimuat naik dalam media sosial, QQ.
mynewshub.cc
mynewshub.cc
Dia dipukul oleh enam remaja gangster yang diketuai oleh Lu Tung di bilik asrama Sekolah Tinggi Bancang di Yunnan.
Dalam laman web QQ itu, Lu Tung dengan penuh bangga memberitahu bagaimana dia dan rakan-rakannya, yang bukan pelajar di sekolah berkenaan, berjaya membelasah gadis tersebut.
Selepas identitinya dikenalpasti, Lu Tung melarikan diri bersama rakan-rakannya ke bandar Guangzhou, yang terletak kira-kira 850 batu dari bandar berkenaan.
Dalam pada itu, jurucakap sekolah memberitahu, kejadian terbabit amat mengejutkan dan siasatan akan dijalankan dengan mana-mana pelajar yang dikesan terlibat akan dikenakan hukuman.
Sementara mangsa pula kini menerima kaunseling.- MYNEWSHUB.cc


Sami sentuh buah dada 'wanita' separuh bogel dikecam

Posted: 04 Mar 2015 06:28 PM PST

Bangkok: Kekecohan yang jarang-jarang terjadi, berlaku di Thailand selepas gambar seorang sami Buddha memegang buah dada seseorang yang ketika itu dalam keadaan separuh bogel.

Gambar dipaparkan pada laman sesawang Facebook itu dimuat naik minggu lalu dan setakat ini dilihat ratusan ribu orang - kebanyakannya marah kepada sami terbabit.

Namun, kesan kekecohan itu 'wanita' yang digambarkan dalam imej berkenaan tampil untuk memberi penjelasan.

Katanya, dia dilahirkan sebagai seorang lelaki.

Dalam temubual dengan akhbar Morning Post, 'wanita' itu berkata, dia menjalani terapi hormon yang menyebabkan buah dadanya membesar.

"Saya tidak menjalani sebarang pembedahan mengubah jantina atau implan buah dada," katanya.

Menurut individu itu, seseorang wanita tidak boleh berada atau mengimpikan berada terlalu hampir dengan seorang sami.

Katanya, dia bertemu sami dari sebuah kuil di Kemboja itu di rumah keluarganya untuk mendapatkan restu.

Antara ritual yang dijalankan, katanya, ialah menulis mesej pada tubuhnya.

Memperkenalkan dirinya hanya sebagai Thanradaporn, dia mengakui berasa bersalah dengan reaksi orang ramai terhadap sami terbabit.- Agensi

- See more at: http://www.hmetro.com.my/node/34753#sthash.WcsVNxjf.dpuf

Apa Yang Tersirat

Posted: 05 Mar 2015 01:55 PM PST

Apa Yang Tersirat


Sabtu Ini: Himpunan Lawan Tetap Lawan- Berkumpul-Ambil Gambar-Pulang

Posted: 04 Mar 2015 06:28 PM PST

JANGAN bayangkan sokongan tahun 1998, terhadap Anwar, kali ini, hanya terhad kepada segelintir penyokong tegar beliau. Itupun sangat bergantung kepada SOP- berhimpuan- ambil gambar-muat naik facebook-pulang.

Keadaan itu, akan sama berlaku pada Sabtu (7 mac), walaupun himpunan protes itu telah diwar-warkan sejak seminggu.

Himpunan pada Sabtu, kononnya mendesak kerajaan agar membebaskan Anwar yang dipenjara kerana didapati bersalah meliwat.

Belumpun perhimpunan protes itu berlaku, ramai pemimpin Pakatan Rakyat khususnya daripada DAP dan Pas telahpun membayangkan tidak hadir. Nampaknya, himpunan itu, hanya melibatkan pemimpin PKR. 

Pihak polis telah mengumumkan himpunan itu adalah himpunan haram. Jika demikian, maka jika sesiapa yang ditangkap bakal dihadapkan di mahkamah. Kalau bersalah, maka bakal didenda atau penjara. Jika kebetulan wakil rakyat, maka jika denda melebihi RM2,000, maka wakil rakyat itu akan terlucut haknya sebagai wakil rakyat.

Duke of UMNO

Posted: 05 Mar 2015 01:39 PM PST

Duke of UMNO


DR. MAZA TAK SETUJU PASAL "ROTI JALA" & "KUAH KARI"? KAH KAH KAHHHHH...!!!

Posted: 05 Mar 2015 05:17 AM PST


Hari ni kecoh pasal Mufti Perlis tak setuju Ustaz Kazim jadi panel Forum Perdana di Perlis. Dr Maza kata, Ustaz Kazim guna riwayat palsu dalam ceramahnya....

Dalam pesbuk Dr Maza, dia bagi bukti Ustaz Kazim guna riwayat palsu tu... 

Bila saya teliti bukti yang Dr Maza bagi tu... saya betul-betul terkejut...! Betul-betul saya tak sangka...

 

Rupanya, ini bukti yang Dr Maza pegang....tengok kat sini...

Benar-benar saya tak sangka bahawa Mufti Perlis ni tak faham apa benda tu kiasan, perumpamaan dan seumpamanya... 

Setahu saya, para penceramah sering menggunakan perumpamaan dalam ceramah-ceramah depa. Tujuan utamanya hanya nak bagi mudah orang faham dan jelas maksud yang nak disampaikan...

Pasal "roti jala" dan "kuah kari" saja Dr Maza tak setuju Ustaz Kazim jadi panel? Heh! 

Agak-agak laaa.. mana ada roti jala cicah kuah kari di zaman Rasulullah SAW dulu...bodo la orang tu kalau percaya bulat-bulat... 

Dan saya sangat yakin Ustaz Kazim tu tak bodo untuk suruh orang percaya ada roti jala cicah kari di zaman Rasulullah SAW dulu...

Hanya orang jahil murakkab saja yang faham secara zahir... mungkin sebab malas nak pakai otak...

Tapi biasa la... Mamat yang sorang tu memang suka cari publisiti... bila dia rasa macam nak "basi", dia masuk dalam peruik perhangat balik.... bila dia rasa macam nak "lemau", dia bakar diri balik dalam oven kasi panasss... 

Bukan boleh hidup tanpa publisiti orang macam tu... nak glemer memanjang...

Alamakkkk.. abih la saya... lepas ni ada pulak orang kata dia macam gulai boleh basi... nanti ada pulak orang kata saya kata dia  roti pulak... takkk... umpama saja... dia orang... bukan gulai atau roti... heh!

FAKTA TERBARU TENTANG MALAYSIA YANG MAMPU BUAT PUAK TU BISU..!!!

Posted: 04 Mar 2015 10:38 PM PST

Sebelum ni, ada di kalangan mereka yang mengaku kononnya warganegara yang baik, tapi sanggup ke luar negara memburuk-burukkan negara sendiri....

Ada pulak puak yang warganegara bukan Islam tu...sampai sekarang memegang polisi Malaysia ni bukan negara Islam...

Malah, ada pulak sebelum ni warganegara beragama Islam yang mengatakan Malaysia ni seolah sebuah negara Islam yang zalim... 

Kiranya, Malaysia ni asyik buruk saja di mata depa... tapi kalau depa yang perintah Malaysia ni maka semuanya elok la kot di mata depa... kan? kan? kan?

Tu pun jangannnnn... ada jugak sorang Cina tua tu yang gamak mengaku "Patriot Malaysia" baru niiii...heh!Pada saya, Malaysia ni seolah dah menuju ke arah Madinah di zaman moden... walaupun tidak mampu nak jadi macam Madinah di zaman Rasulullah SAW... dapat contohi konsep pun jadilah...

Maka mungkin sebab tu Malaysia ni jadi lokasi pelancongan utama bagi semua umat Islam di seluruh dunia melainkan 3 lokasi wajib bagi kita iaitu Masjidil Haram dan Masjid An-Nabawi di Arab Saudi (Al-Haramain) dan Masjid Al-Aqsa di Palestin..

Kalaulah Malaysia ni buruk macam puak-puak tu kata... agak-agak pelancong Islam nak datang ke negara kita ke? 

Tapi tu la kan... bila dikatakan depa tu tukang karut dok asyik sebar fitnah, depa takmau mengaku... siap tuduh kita pulak yang buat fitnah...

Tapi normal la tu... mana ada orang nak mengaku berak tengah jalan...kan? kan? kan? Macam tu jugak la dengan puak pembangkang tu... depa semua betoi... orang lain semua salah.. heh!

PERGGHHHH..!!! COUNTER ATTACK DARI NIK ABDUH MEMANG PEDASSSS...!!!

Posted: 04 Mar 2015 08:31 PM PST


Nampaknya Nik Abduh betul-betul serius... dia tak main-main...dia tak acah-acah dah... nampak gaya memang dia nak bergocoh dah....

Pada saya... kalau bergocoh demi survival parti... macam kami dok "tembak" Pak Lah dan beberapa pemimpin UMNO dulu... rasanya wajar... bukan kami nak pecah belah parti.. kami nak pastikan perjuangan parti terus hidup!

Tapi tak tahu la sama ada puak-puak yang Nik Abduh balun tu sedar diri ke tidak... tak tahu la ulama PAS ni betul-betul bangkit ke tidak... 

 


Kita tengok ja gaya depa sekarang ni... kalau gaya macam geng ulama nak kalah.. kita perlu bantu depa kalahkan puak liberal tu...

Sebab pada saya, geng ulama ni masih dekat dengan kita... tapi kalau puak lagi satu tu memang dah bukan geng PAS lagi dah... kat dahi depa tu seolah-olah dah ada cop DAP dan PKR... heh!

So faham-faham saja la kan... kita tunggu episod seterusnya....

MUJOQ ADA LAGI PEMIMPIN UMNO KEDAH YANG VOKAL MENYERANG....

Posted: 04 Mar 2015 06:32 PM PST

Saya ingatkan para pemimpin UMNO di Kedah ni dalam keadaan "comfort zone". Semuanya dalam mode "honeymoon". Tapi nampaknya jangkaan saya agak meleset sikit...

Baru-baru ni, ada yang masih lagi dalam "mode" menyerang... 

Baguslah... sebab pada saya, nak mempertahankan kemenangan tu lebih susah jika nak dibanding masa nak rampas balik Kedah ni dulu...kan? 

 


Saya tak mahu puji lebih-lebih... masih baru lagi.... wake-up call belum lagi berdering... hanya beberapa orang saja yang sudah celik mata... alert dengan pertahanan... 

Yang lain? Yang lain takpa... biaq la "honeymoon"... lagipun, yang dok berjawatan besar-besar sekarang ni kebanyakkannya depa la yang kerja keras dulu siang malam nak rampas Kedah dari PAS... 

Betoiii.. depa ni la panglima-panglima perang..pakar-pakar war... pakar-pakar room... pakar-pakar strategi... pakar-pakar maklumat... pakar segala-galanya... dengan jasa-jasa besar depa tu la maka UMNO/BN ni menang masa PRU ke-13 dulu tuuuu...

Bila dah menang... selalunya hanya panglima-panglima bawahan saja yang perlu alert berwaspada... hero-hero kita ada dinner nak kena attend... ada meeting nak diputuskan... sebok buat kerja... jadi jangan la pandang serong kat depa...

Anway, baguih jugak la ada pemimpin Kedah yang masih konsisten hentam Anwar Berahim dan PKR ni... lagipun... PAS sekarang ni bukannya baik sangat dengan PKR... lebih ramai yang menyampah dari suka... yang suka tu hanya puak Phahrolrazi jaaaa..kan? Heh!Cucu Tok Selampit

Posted: 05 Mar 2015 01:35 PM PST

Cucu Tok Selampit


Dyana Sofya Bergambar Seksi Di Katil - Inikah Ikon Sekolah Demokrasi DAP?

Posted: 04 Mar 2015 07:39 PM PST


Ratu DAP yang juga merupakan salah seorang ikon Sekolah Demokrasi DAP, Dyana Sofya kini berubah arah menjadi model? Adakah beliau sudah tidak berpolitik lagi setelah kalah Pilihanraya Kecil Parlimen Teluk Intan yang lepas? Baguslah kalau beliau hendak menjadi model. Baguslah juga beliau bergambar seksi sebegini di atas katil. Bukan niat hendak memburukkan beliau tetapi kalau hendak jadi model pun kenapa buat atas katil? 

Inilah ciri-ciri manusia hipokrik. Bila bergambar bersama pimpinan PAS di dalam ceramah, berbaju kurung dan ayu berselendang. Di belakang Pak Lebai? Kalau beginilah Melayu yang dijadikan ikon di dalam Sekolah Demokrasi DAP ... lupakan sajalah.

AJK PAS Pusat Pun Dipukul - PAS Sudah Terikut-Ikut Budaya Samseng PKR

Posted: 04 Mar 2015 07:16 PM PST


Kemelut dalaman dan pergeseran di dalam PAS menjadi semakin parah. Dr Dzulkifly Ahmad, salah seorang AJK PAS Pusat telah dipukul selepas pulang dari solat subuh di masjid. CTS yakin ini kerja dalaman parti sendiri yang mahu melihat PAS berpecah dan berbalah lebih teruk. Pengikut PAS baik ahli asal maupun yang berwala' dengan PASMA kini mula mengikut rentak rakan mereka di dalam PR dengan bergaduh dan menggunakan kekerasan. Nampak gayanya pemilihan tahun ini mesti ditangguhkan. Selesaikan dulu masalah dalaman yg semakin membarah. Kalau tidak kemungkinan besar kita akan melihat adengan kerusi melayang ala-ala pemilihan Cabang PKR. 

PAS perlu bermuhasabah dan jangan menunding ke arah pihak lain. Kalau mengikut cara tunjuk perasaan depan Pejabat Agung PAS baru-baru ini, tidak mustahil juga kejadian menimpa Dr Dzulkifly dilakukan oleh orang-orang PAS sendiri. Dari satu aspek, CTS gembira dengan perbalahan ini. Akibat perbalahan inilah himpunan menyokong banduan liwat saban minggu yang diadakan di Ibu Kota tidak dapat sambutan. Dari sudut lain pula, CTS kecewa kerana walaupun berbeza fahaman politik ahli-ahli PAS adalah sauadara seagama CTS juga.

PEJUANG BANGSA

Posted: 05 Mar 2015 11:33 AM PST

PEJUANG BANGSA


USTAZ KAZIM ELIAS JAWAB TUDUHAN MUFTI PERLIS SEBAR RIWAYAT PALSU

Posted: 04 Mar 2015 11:30 PM PSTPenceramah Bebas terkenal, Datuk Kazim Elias menjawab tuduhan pihak tertentu yang mendakwa kononnya beliau menyebarkan riwayat palsu selepas penceramah itu tidak dibenarkan menjadi panel dalam Forum Perdana Ehwal Islam sempena hari keputeraan Raja Perlis tidak lama lagi.
Menurutnya, pihak berkenaan seharusnya menghubungi beliau sendiri mendapatkan penjelasan berhubung riwayat yang dianggap palsu.
"Sebelum menganggap saya bawa riwayat palsu, panggillah saya dulu untuk jelaskan. Itu yang sebaiknya.
"Apa saya kata dalam buku itu hanya secara kiasan, Rasulullah SAW, buat kenduri kahwin dengan menghidangkan roti dengan kuah kambing yang saya kiaskan sebagai roti jala dan kari.
"Perlu baca sepenuhnya ayat saya itu di mana saya mahu menerangkan, perkahwinan Rasulullah paling mahal adalah perkahwinan baginda dengan Zainab Jahsy apabila menghidangkan roti dengan kambing. Sebagai penceramah, saya mahu guna bahasa kampung, tidak salah kenduri buat roti jala dengan kari kambing," katanya dipetik Sinar Harian, hari ini.
Semalam, tersebar sepucuk surat dilaman sosial Facebook yang ditandatangani Mufti Perlis, Datuk Dr Mohd Asri Zainul Abidin meluahkan ketidaksetujuan beliau terhadap pemilihan Ustaz Kazim sebagai panel dalam forum yang bakal dianjurkan di negeri tersebut.
Menurut Dr Asri yang juga dikenali sebagai Dr Maza menerusi laman Facebooknya, menyatakan ketidaksetujuannya atas alasan Ustaz Kazim terlibat dengan pembacaan riwayat palsu mengenai Rasullullah SAW.
Bagaimanapun, dalam surat tersebut tidak menyatakan bahawa Ustaz Kazim dihalang memberi ceramah di Perlis.
"Surat itu tidak menyebut penceramah berkenaan dihalang berceramah di Perlis tetapi menyatakan tidak bersetuju untuk menjadi panel forum berkenaan yang bersempena Keputeraan Raja Perlis," katanya.
Mengulas lanjut mengenai dakwaan menyebarkan riwayat palsu, Ustaz Kazim berkata, perkara tersebut timbul apabila pihak terbabit mengambil sebahagian saja petikan ayat daripada buku itu.
"Saya mahu mudahkan, setiap roti dibuat dengan tepung, campur air dan garam. Roti paling senang dibuat adalah roti jala. Cuma mereka (ketika itu) tidak panggil roti jala. Saya ceramah guna bahasa kampung," ujarnya.

PERBALAHAN PAS MAKIN PARAH , AJK PAS PUSAT KENA TUMBUK MUKA

Posted: 04 Mar 2015 07:46 PM PSTDulu semasa pemilihan PKR , pecah muka berdarah ahli mereka  kerana adegan baling kerusi . Kini ia menular pulak dikalangan PAS menjelang Muktamar antara geng PASMA dan PAS pro ulama.

Jika melihat kepada kenyataaan KP PAS insiden Dr Dzulkifly ditumbuk dan dipukul ini , pastinya ia dilakukan oleh orang dalam PAS sendiri . Ada yang tidak berpuas hati dengan keceluparan mulut AJK PAS Pusat ini dalam beberapa isu dalam parti mereka . 


Ini baru tumbuk sebelum muktamar , apakah ada terjadi nanti semasa pemilihan ye ....KAZIM ELIAS KESAL MUFTI PERLIS TUDUH DIRINYA MENYEBAR RIWAYAT PALSU

Posted: 04 Mar 2015 06:22 PM PST
 Pendakwah terkenal, Datuk Mohd. Kazim Elias menyifatkan keputusan Jabatan Mufti Perlis yang tidak bersetuju dengan pemilihan beliau sebagai ahli panel Forum Perdana Ehwal Islam sempena Keputeraan Raja Perlis Ke-72 pada Mei ini sebagai tindakan gopoh dan memalukan.

Menurut beliau, dakwaan itu tidak sewajarnya dilakukan Mufti Perlis, Prof. Madya Datuk Dr. Mohd. Asri Zainul Abidin.

Tegasnya, alasan Jabatan Mufti Perlis yang mendakwa beliau 'sering terlibat dengan pembacaan riwayat-riwayat palsu' tanpa memberi peluang kepadanya memberikan penjelasan juga adalah tindakan tidak adil.

"Saya dimaklumkan mengenai pembatalan jemputan saya ke majlis berkenaan dua minggu lalu, namun saya tidak mahu menghebahkan perkara ini demi menjaga air muka mereka yang berkaitan.

 "Namun, apabila berlaku penye­baran surat tersebut, saya kesal kerana ini tidak adil, saya tidak diberi peluang untuk menjawab tuduhan yang dilemparkan," katanya ketika dihubungi di sini hari ini. Mohd. Kazim yang lebih dikenali dengan panggilan Ustaz Kazim ber­kata, dakwaan tersebut turut menjejaskan kredibilitinya.

"Selepas ini mungkin ada yang melabelkan saya penyebar hadis palsu dan tidak lagi dijemput untuk mengadakan ceramah.

"Saya akan membuat sidang akh­bar untuk menjelaskan perkara ini pagi esok," katanya.

Mohd. Kazim diminta mengulas penyebaran sepucuk surat daripada Jabatan Mufti Perlis di laman-laman sosial yang tidak bersetuju beliau menjadi panel Forum Perdana Ehwal Islam sempena Keputeraan Raja Perlis, Tuanku Syed Sirajuddin Putra Jamalullail ke-72. Dalam surat tersebut, Jabatan Mufti Perlis memberi sebab kerana beliau 'sering terlibat dengan pem­bacaan riwayat-riwayat palsu'.

Sementara itu, katanya, 'riwayat' atau hadis palsu dimaksudkan dalam surat Jabatan Mufti Perlis adalah mengenai rakaman YouTube sedutan daripada satu ceramahnya yang menyatakan 'kenduri Rasu­lullah SAW menghidangkan roti jala dengan kuah kari'.

Mengulas perkara tersebut, kata Mohd. Kazim, dalam ceramahnya, beliau hanya mengatakan perban­dingan bahawa di Malaysia, roti jala dicicah dengan kuah kari juga masih boleh dijadikan hidangan pada majlis kenduri.

"Saya cuma kata roti jala pun boleh dijadikan hidangan dalam kenduri masyarakat Islam untuk bagi orang faham," katanya.

Beliau kesal kerana surat Jabatan Mufti Perlis itu menyebut 'riwayat-riwayat palsu' yang seolah-olah meng­gambarkan dirinya sudah banyak kali membacakan hadis tidak benar.

"Jika benar dakwaan itu, saya mahu tahu di mana dan bila saya membacakan hadis-hadis palsu yang didakwa. Jika benar, saya sedia memberikan penjelasan," katanya. -

TAHNIAH PENJARA MALAYSIA TAK BAGI KELUAR YB BANDUAN KE PARLIMEN

Posted: 04 Mar 2015 04:00 PM PST


Yang Di Pertua Dewan Rakyat, Tan Sri Pandikar Amin Mulia menerima salinan surat Ketua Pengarah Penjara Malaysia menolak permohonan Nurul Izzah dan Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail untuk Datuk Seri Anwar Ibrahim menghadiri persidangan Dewan Rakyat 9 Mac ini.
Menurut sumber, surat itu diterima pada Rabu dan secara ringkas menolak permohonan itu dan salinan diberikan kepada Yang DiPertua Dewan Rakyat untuk tindakan lanjut dan pengetahuan pihak-pihak berkenaan.
Ia berikutan Anwar kini tertakluk akta, peraturan dan prosedur Penjara Malaysia.
Yang DiPertua Dewan Rakyat mungkin akan mengeluarkan kenyataan rasmi berhubung perkara berkenaan namun belum dapat disahkan lagi bila kenyataan rasmi itu akan dikeluarkan.
Selasa dalam satu kenyataan daripada pihak Penjara Malaysia menyatakan layanan serta kemudahan terhadap semua banduan termasuk Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim adalah sama selaras dengan ketetapan akta, peraturan penjara dan prosedur penjara.
"Keputusan, tindakan serta langkah yang diambil oleh Jabatan Penjara adalah berasaskan ketetapan akta, peraturan dan prosedur penjara yang diguna pakai untuk menguruskan semua banduan.
"Sebarang layanan istimewa daripada kakitangan penjara akan diambil tindakan," kata Timbalan Pengarah Dasar Kepenjaraan, Supri Hashim dalam satu kenyataan.
Pada 24 Februari lalu, keluarga Ketua Pembangkang telah menghantar petisyen kepada Lembaga Pengampunan di Istana Negara sekitar jam 4 petang.
Ia berikutan Anwar dihukum penjara 5 tahun atas sabitan kesalahan meliwat pembantu peribadinya Mohd Saiful Bukhari Azlan 7 tahun lalu.
Sehingga kini belum ada tarikh ditetapkan Istana Negara untuk mendengar petisyen itu.-4/3/2015

Filem Hitam

Posted: 05 Mar 2015 11:16 AM PST

Filem Hitam


The Woman in Black 2: Angel of Death (2015)

Posted: 05 Mar 2015 01:02 AM PST

Full The Woman in Black 2: Angel of Death in HD Format

Now you can see The Woman in Black 2: Angel of Death in top video format with duration 90 Min and was released on 2015-01-02 with MPAA rating is 38.

 • Original Title : The Woman in Black 2: Angel of Death
 • Movie title in your country : The Woman in Black 2: Angel of Death
 • Year of movie : 2015
 • Genres of movie : Drama, Horror, Thriller,
 • Status of movie : Released
 • Release date of movie : 2015-01-02
 • Companies of movie : Vertigo Entertainment, Exclusive Media Group, Alliance Films, Da Vinci Media Ventures, Hammer Film Productions, Talisman Productions,
 • Countries of movie : Canada, United Kingdom,
 • Language of movie : English,
 • Durationof movie : 90 Min
 • Average vote of movie : 5.3
 • Youtube ID of movie : AFoSvq8ymYU
 • Translation of movie : EN,ZH,RU,FR,ES,EL,DE,NL,HE,PT,HU,
 • Cast of movie :
  • Helen McCrory ( Jean Hogg )
  • Jeremy Irvine ( Harry Burnstow )
  • Phoebe Fox ( Eve Parkins )
  • Ned Dennehy ( Old Hermit Jacob )
  • Adrian Rawlins ( Dr. Rhodes )
  • Leanne Best ( Woman In Black )
  • Oaklee Pendergast ( Edward )
  • Leilah de Meza ( Ruby )
  • Amelia Pidgeon ( Joyce )
  • Hayley Joanne Bacon ( Woman at Station )
  • Jorge Leon Martinez ( Londoner )
  • Richard Banks ( Londoner )
  • Leigh Dent ( Train passenger )
  • Jude Wright ( Tom )
  • Pip Pearce ( James )
She Never Left

2339741


Movie plot of The Woman in Black 2: Angel of Death :

Free The Woman in Black 2: Angel of Death in High Quality with movie plot "40 years after the first haunting at Eel Marsh House, a group of children evacuated from WWII London arrive, awakening the house's darkest inhabitant." in high quality. Watch full The Woman in Black 2: Angel of Death in Best Video Format by viewing the download link.Now you can enjoy The Woman in Black 2: Angel of Death in best look. play full The Woman in Black 2: Angel of Death film with single fill out the style by simply clicking the image with the sign upward button. Enjoy all of the albums completely new movie with all much-loved movie internet! only watch this movie The Woman in Black 2: Angel of Death this time for free access this online movie. That is truly spectacular and may even one particular rare awesome. The top quality was great throughout. Management, photographs and visual effects were being all really innovative and brilliant. The pleasure in the script, often humorous and it has many heart for those his characters are very ripped.

... Full Length of The Woman in Black 2: Angel of Death in High Definition Format 1080p ...

Producer : Ben Holden, Director : Tom Harper, Screenplay : Jon Croker, Story : Susan Hill , Producer : Tobin Armbrust, Executive Producer : Guy East, Producer : Richard Jackson, Co-Producer : Jane Hooks, Cinematography : George Steel, Producer : Simon Oakes, Co-Producer : Ian Watermeier, Associate Producer : Jillian Longnecker, Executive Producer : Neil Dunn, Executive Producer : Roy Lee, Associate Producer : Aliza James, Executive Producer : Marc Schipper, Executive Producer : Nigel Sinclair, Executive Producer : Richard Toussaint, Original Music Composer : Marco Beltrami, Original Music Composer : Brandon Roberts, Original Music Composer : Marcus Trumpp, Editor : Mark Eckersley, Casting : Julie Harkin, Production Design : Jacqueline Abrahams,

Sure, now you can watch movie regarding The Woman in Black 2: Angel of Death in full length and have the connection to this movie The Woman in Black 2: Angel of Death in best quality.


Tags: haunted house, supernatural, sequel, based on book, haunting, sequel to remake, hammer horror, ghost, twist ending,

Pan (2015)

Posted: 04 Mar 2015 11:40 PM PST

Download Full Pan in Top Video Format

Now you can download full Pan in HD video with duration 120 Min and has been aired on 2015-07-17 with MPAA rating is 2.

 • Original Title : Pan
 • Movie title in your country : Pan
 • Year of movie : 2015
 • Genres of movie : Adventure, Fantasy,
 • Status of movie : Post Production
 • Release date of movie : 2015-07-17
 • Companies of movie : Berlanti Productions,
 • Countries of movie : United States of America,
 • Language of movie : English,
 • Durationof movie : 120 Min
 • Average vote of movie : 8
 • Youtube ID of movie : tjW1mKwNUSo
 • Translation of movie : EN,DE,ES,RU,FR,PT,EL,HU,
 • Cast of movie :
  • Rooney Mara ( Tiger Lily )
  • Hugh Jackman ( Blackbeard )
  • Amanda Seyfried ( Mary )
  • Garrett Hedlund ( Hook )
  • Nonso Anozie ( Bishop )
  • Kathy Burke ( Mother Barnabas )
  • Levi Miller ( Peter Pan )
  • Cara Delevingne ( )
  • Paul Kaye ( Mutti Voosht )
  • Emerald Fennell ( Commander )


Movie plot of Pan :

Release Pan in High Definition Format with movie plot "The story of an orphan who is spirited away to the magical Neverland. There, he finds both fun and dangers, and ultimately discovers his destiny -- to become the hero who will be forever known as Peter Pan." in high definition format. Full Pan in Top Quality by viewing the download link.3332064


Enjoy movie with title Pan full and free movie streaming in HD video. Play full with title Pan free an fun at here. Right now, you can easily see that hundreds thousands of people seeking free Pan movie and watch it on their sweat house with internet connection. Always be happy, you can certainly reach tens of thousands of happy members whom became tired of waiting for dvds from the mail, and you will watch totally free Pan. You can get new on-line movie, and obtain it at no cost in our own site. It truly is fast, uncomplicated, free and additionally to look at. Play now Pan online movie without downloading. You can view online movie streaming throughout HD top quality in 120 Min length. Observe trailer movie plus full movie of Pan click on the button below to look at these video.

... Free Streaming Pan in High Definition Format 1080p ...

Director : Joe Wright, Characters : J.M. Barrie, Screenplay : Jason Fuchs, Producer : Greg Berlanti, Executive Producer : Tim Lewis, Producer : Sarah Schechter, Director of Photography : John Mathieson, Director of Photography : Seamus McGarvey, Producer : Paul Webster,

Of course, now you can view movie associated with Pan 100 % length and find the connect to this film Pan in best video format.


Tags:

Unfriended (2015)

Posted: 04 Mar 2015 03:50 AM PST

Free Streaming Unfriended in High Quality Video

Now you can see Unfriended in High Quality Video with duration 82 Min and was released on 2015-04-17 and MPAA rating is 0.

 • Original Title : Unfriended
 • Movie title in your country : Unfriended
 • Year of movie : 2015
 • Genres of movie : Horror, Thriller,
 • Status of movie : Released
 • Release date of movie : 2015-04-17
 • Companies of movie : Universal Studios, Anarchy Post,
 • Countries of movie : United States of America,
 • Language of movie : English,
 • Durationof movie : 82 Min
 • Average vote of movie : 0
 • Youtube ID of movie : m7jWim-6TaA
 • Translation of movie : EN,IT,ES,
 • Cast of movie :
  • Cal Barnes ( Chatroulette Stoner )
  • Matthew Bohrer ( Matt )
  • Courtney Halverson ( Val )
  • Shelley Hennig ( Blaire )
  • Renee Olstead ( Jess )
  • Renee Olstead ( Jess )
  • William Peltz ( Adam )
  • Mickey River ( Chatroulette Stoner )
  • Heather Sossaman ( Laura )
  • Moses Jacob Storm ( Mitch )
  • Jacob Wysocki ( Ken )


Movie plot of Unfriended :

Best Unfriended in High Quality Video with movie synopsis "While video chatting one night, six high school friends receive a Skype message from a classmate who killed herself exactly one year ago. A first they think it's a prank, but when the girl starts revealing the friends' darkest secrets, they realize they are dealing with something out of this world, something that wants them dead. Told entirely from a young girl's computer desktop, CYBERNATURAL redefines 'found footage' for a new generation of teens." in High Quality Video. Full Length of Unfriended in High Quality by push of the button above.3713166


Streaming movie with title Unfriended full and free movie streaming in top quality. Streaming movie with title Unfriended free an fun at here. Nowadays, you can easily see that hundreds thousands of people seeking free Unfriended movie watching it on their sweat home with net connection. Always be happy, you could reach thousands and thousands of happy members which became sick and tired of waiting with regard to dvds from the mail, and anyone can watch without cost Unfriended. You can obtain new on the net movie, and get it at no cost in the site. It can be fast, effortless, free and on top of that to attempt. Enjoy now Unfriended on the net movie with out downloading. You can view online movie streaming within HD quality in 82 Min length. Watch full trailer movie and also full video of Unfriended click on the button below to see these film.

... Release Unfriended in HD Quality 1080p ...

Director : Leo Gabriadze, Writer : Nelson Greaves, Producer : Timur Bekmambetov, Cinematography : Adam Sidman, Producer : Nelson Greaves, Executive Producer : Alan Khamoui, Executive Producer : Adam Sidman,

Yes, now you can watch movie associated with Unfriended completely length and find the hyperlink to this movie Unfriended in high definition format.


Tags: suicide, computer, found footage, ghost, skype,

Draft Day (2014)

Posted: 03 Mar 2015 10:58 PM PST

Free Streaming Draft Day in HD Video

Now you can see Draft Day in best look with duration 109 Min and was released on 2014-04-11 and MPAA rating is 92.

Watch full with title Draft Day full and free movie streaming in high definition format. Watch full with title Draft Day free an fun at here. Today, you can easily see that hundreds many people searching for free Draft Day movie and watch it on their sweat house with connection to the web. End up being happy, you can certainly reach thousands of fulfilled members whom became tired with waiting with regard to dvds inside mail, and it's simple to watch at no cost Draft Day. You can find new on the net movie, and Download full it at no cost in our own site. It's fast, simple, free and on top of that to try out. Play now Draft Day on the internet movie without having downloading. You can watch online film streaming within HD excellent in 109 Min length. View trailer movie as well as full movie of Draft Day click the button below to see these video.

 • Original Title : Draft Day
 • Movie title in your country : Draft Day
 • Year of movie : 2014
 • Genres of movie : Drama,
 • Status of movie : Released
 • Release date of movie : 2014-04-11
 • Companies of movie : Lionsgate, Summit Entertainment,
 • Countries of movie : United States of America,
 • Language of movie : English,
 • Durationof movie : 109 Min
 • Average vote of movie : 6.8
 • Youtube ID of movie : K3SlVsdUuBY
 • Translation of movie : EN,RU,DE,EL,FR,HU,KO,TR,HE,DA,ES,SV,PT,ZH,PL,NL,CS,
 • Actors of movie :
  NameCharacter
  Kevin Costner : Sonny Weaver Jr.
  Jennifer Garner : Ali
  Tom Welling : Brian Drew
  Sam Elliott :
  Terry Crews : Earl Jennings
  Ellen Burstyn : Barb Weaver
  Rosanna Arquette : Angie
  Frank Langella : Harvey Molina
  Chi McBride : Walt Gordon
  Denis Leary : Vince Penn
  Patrick St. Esprit : Tom Michaels
  Christopher Cousins : Max Stone
  Chadwick Boseman : Vontae Mack
  Wade Williams : O'Reilly
  W. Earl Brown : Ralph Mowry
  Kevin Dunn : Marvin
  Brian Haley : NFL Commissioner
  Griffin Newman : Rick the Intern
The greatest victories don't always happen on the field.

2223990


Movie plot of Draft Day :

Watch full Draft Day in HD Quality with movie plot "At the NFL Draft, general manager Sonny Weaver has the opportunity to rebuild his team when he trades for the number one pick. He must decide what he's willing to sacrifice on a life-changing day for a few hundred young men with NFL dreams." in top quality. Download full Draft Day in HD Video by viewing the download link.... Release Draft Day in HD Quality 720p ...

Director : Ivan Reitman, Screenplay : Scott Rothman, Screenplay : Rajiv Joseph, Producer : Ali Bell, Executive Producer : Michael Beugg, Associate Producer : Jason Blumenfeld, Producer : Joe Medjuck, Executive Producer : Tom Pollock, Producer : Gigi Pritzker, Producer : Ivan Reitman, Music : John Debney,

Of course, now you can view movie of Draft Day completely length and find the url to this film Draft Day in top video format.


Tags: sport, duringcreditsstinger,

Barbie and the Secret Door (2014)

Posted: 03 Mar 2015 09:06 PM PST

Download Full Barbie and the Secret Door in Best Quality

Now you can watch full Barbie and the Secret Door in HD quality with duration 81 Min and has been aired on 2014-09-16 and MPAA rating is 4.

 • Original Title : Barbie and the Secret Door
 • Movie title in your country : Barbie and the Secret Door
 • Year of movie : 2014
 • Genres of movie : Adventure, Animation, Fantasy, Family,
 • Status of movie : Released
 • Release date of movie : 2014-09-16
 • Companies of movie :
 • Countries of movie :
 • Language of movie : English,
 • Durationof movie : 81 Min
 • Average vote of movie : 6.5
 • Youtube ID of movie : vxYw2YoRK8A
 • Translation of movie : EN,SV,IT,ES,FR,DE,PT,HU,NL,RU,PL,FI,DA,CS,EL,
 • Actors of movie :
  NameCharacter
  Kelly Sheridan : Alexa (Voice)
  Brittany McDonald : Singing Alexa (Voice)
  Ashleigh Ball : Nori (Voice)
  Chanelle Peloso : Romy (Voice)
  Tabitha St. Germain : Malucia (Voice)
  Ellie King : Grandmother (Voice)


3921852


Movie plot of Barbie and the Secret Door :

Best Barbie and the Secret Door in Best Quality with movie summary "It's the ultimate fairytale musical! Barbie stars as Alexa, a shy princess who discovers a secret door in her kingdom and enters a whimsical land filled with magical creatures and surprises. Inside, Alexa meets Romy and Nori, a mermaid and a fairy, who explain that a spoiled ruler named Malucia is trying to take all the magic in the land. To her surprise, Alexa has magical powers in this world, and her new friends are certain that only she can restore their magic. Discover what happens when Alexa finds the courage to stand up for what's right and learns that the power of friendship is far more precious than magic." in best look. Free Barbie and the Secret Door in HD Video by viewing the download link.


... Watch Full Barbie and the Secret Door in Best Look 1080p ...
Now you can play full Barbie and the Secret Door in best quality. Download full Barbie and the Secret Door video with single complete the type by exploring the image from the sign up button. Enjoy all the albums fresh movie together with all most liked movie surging! just watch this movie Barbie and the Secret Door today for full and free this online movie. That is truly spectacular and might some of those rare remarkable. The top quality was great throughout. Management, pictures and visible effects ended up all extremely innovative in addition to brilliant. The pleasure on the script, often humorous and has many heart for all his characters are typical very ripped.Director : Karen J. Lloyd,

Sure, now you can watch movie associated with Barbie and the Secret Door entirely length and acquire the connect to this film Barbie and the Secret Door in best quality.


Tags: musical, barbie,

Ava & Lala (2014)

Posted: 03 Mar 2015 05:40 PM PST

Watch Full Ava & Lala in Best Look

Now you can see Ava & Lala in high quality with duration 120 Min and has been launched in 2014-10-01 with MPAA rating is 0.

 • Original Title : Ava & Lala
 • Movie title in your country : Ava & Lala
 • Year of movie : 2014
 • Genres of movie :
 • Status of movie : Released
 • Release date of movie : 2014-10-01
 • Companies of movie :
 • Countries of movie :
 • Language of movie :
 • Durationof movie : 120 Min
 • Average vote of movie : 0
 • Youtube ID of movie :
 • Translation of movie : EN,
 • Actors of movie :
  Tough girls, tigers & bears. Oh my!

  4022252


  Movie summary of Ava & Lala :

  Watch full Ava & Lala in HD Video with movie synopsis "Ava, a spirited and imaginative girl, meets a curious animal named Lala. Together they go on a wild and magical adventure, where they encounter new animal friends and battle with the evil General Tiger for power over Cloud Land." in top quality. Free Ava & Lala in Top Quality by push of the button above.


  ... Watch Full Ava & Lala in HD Quality 720p ...
  Now you can download full Ava & Lala in HD video. Download full Ava & Lala film with single fill out the type by hitting the image with the sign up button. Enjoy all the albums brand-new movie using all preferred movie streaming! only watch this movie Ava & Lala now for easy access this online movie. This can be truly spectacular and may even a type of rare wonderful. The quality was great throughout. Management, photographs and image effects were all incredibly innovative along with brilliant. The pleasure on the script, often humorous and has plenty of heart for all those his characters are common very well developed.

  Yes, now you can watch movie involving Ava & Lala entirely length and obtain the hyperlink to this flick Ava & Lala in top video format.


  Tags:

  Automata (2014)

  Posted: 03 Mar 2015 04:14 PM PST

  Full Automata in HD Video

  Now you can see Automata in high definition format with duration 110 Min and was released on 2014-10-09 with MPAA rating is 128.

  • Original Title : Automata
  • Movie title in your country : Automata
  • Year of movie : 2014
  • Genres of movie : Science Fiction, Thriller,
  • Status of movie : Released
  • Release date of movie : 2014-10-09
  • Companies of movie : Green Moon Productions, Nu Boyana Viburno,
  • Countries of movie : Spain,
  • Language of movie : English,
  • Durationof movie : 110 Min
  • Average vote of movie : 5.7
  • Youtube ID of movie : kyacm2FNSO4
  • Translation of movie : EN,IT,RU,FR,DE,PT,ES,DA,ZH,PL,NL,EL,FI,HU,AR,BG,KO,HE,HR,CS,SV,UK,
  • Cast of movie :
   NameCharacter
   Antonio Banderas : Jacq Vaucan
   Birgitte Hjort Sorensen : Rachel Vaucan
   Melanie Griffith : Dra. Dupre / Cleo (voice)
   Dylan McDermott : Wallace
   Robert Forster : Robert Bold
   Tim McInnerny : Vernon Conway
   Andy Nyman : Ellis
   David Ryall : Dominic Hawk
   Andrew Tiernan : Manager
   Christa Campbell : ROC Technician
   Christina Tam : Morgue Technician
   Danny Kirrane : Muniesa Technician
   Philip Rosch : Client
   Javier Bardem : Blue Robot (voice)
   Harry Anichkin : Clift
  Your time is coming to an end – Ours is now beginning

  1971325


  Play full with title Automata full and free movie streaming in HD video. Streaming movie with title Automata free an fun at here. Nowadays, you can easily see that hundreds thousands of people seeking free Automata movie watching it on the sweat house with connection to the internet. End up being happy, you can easily reach tons of happy members which became tired with waiting regarding dvds from the mail, and you can now watch without cost Automata. You may get new on the internet movie, and down load it without cost in our own site. It really is fast, uncomplicated, free and best of all to test. Play now Automata on-line movie with no downloading. You can view online video streaming with HD top quality in 110 Min length. Observe trailer movie as well as full film of Automata click on the button below to view these film.

  Movie plot of Automata :

  Release Automata in Best Look with movie plot "Jacq Vaucan, an insurance agent of ROC robotics corporation, routinely investigates the case of manipulating a robot. What he discovers will have profound consequences for the future of humanity." in HD format. Free Automata in Top Video Format by push of the download link.  ... Best Automata in Best Look 720p ...

  Director : Gabe Ibanez, Writer : Gabe Ibanez, Writer : Igor Legarreta, Writer : Javier Sanchez Donate, Casting : Kate Dowd, Producer : Antonio Banderas, Producer : Sandra Hermida, Editor : Sergio Rozas, Producer : Danny Lerner, Producer : Les Weldon, Executive Producer : Avi Lerner, Original Music Composer : Zacarias M. de la Riva, Director of Photography : Alejandro Martinez, Casting : Marianne Stanicheva, Production Design : Patrick Salvador,

  Of course, now you can view movie associated with Automata 100 % length and have the url to this film Automata in top quality.


  Tags: artificial intelligence, rain, future, robot, desert, dystopian, ecological disaster,

  Rio 2 (2014)

  Posted: 03 Mar 2015 03:06 AM PST

  Free Rio 2 in Best Quality

  Now you can enjoy Rio 2 in HD quality with duration 102 Min and has been launched in 2014-04-11 and MPAA rating is 316.

  • Original Title : Rio 2
  • Movie title in your country : Rio 2
  • Year of movie : 2014
  • Genres of movie : Animation, Family,
  • Status of movie : Released
  • Release date of movie : 2014-04-11
  • Companies of movie : Twentieth Century Fox Animation, Blue Sky Studios,
  • Countries of movie : United States of America,
  • Language of movie : English, Portugues,
  • Durationof movie : 102 Min
  • Average vote of movie : 6.8
  • Youtube ID of movie : hUWsKkMKZBc
  • Translation of movie : EN,FR,ES,RU,DE,DA,PT,ZH,BG,NL,IT,HU,KO,HE,TR,SV,NO,TH,CS,EL,PL,ID,FI,UK,RO,
  • Actors of movie :
   • Jesse Eisenberg ( Blu (voice) )
   • Anne Hathaway ( Jewel (voice) )
   • Leslie Mann ( Linda (voice) )
   • Jamie Foxx ( Nico (voice) )
   • Andy Garcia ( Eduardo (voice) )
   • Bruno Mars ( Roberto (voice) )
   • Jemaine Clement ( Nigel (voice) )
   • Rodrigo Santoro ( Tulio (voice) )
   • Jake T. Austin ( Fernando (voice) )
   • Amandla Stenberg ( Bia (voice) )
   • Pierce Gagnon ( Tiago (voice) )
   • Rita Moreno ( Aunt Mimi (voice) )
   • Kristin Chenoweth ( Gabi (voice) )
   • Tracy Morgan ( Luiz (voice) )
   • Will.i.am ( Pedro (voice) )
   • George Lopez ( Rafael (voice) )
   • Rachel Crow ( Carla (voice) )
   • Bebel Gilberto ( Eva (voice) )
  He's villainous, she's venomous.

  2357291


  Play full with title Rio 2 full and free movie streaming in high definition format. Watch full with title Rio 2 free an fun at here. Currently, you can see that hundreds 1000s of people looking for free Rio 2 movie and watch it on the sweat house with connection to the internet. End up being happy, you could reach tons of happy members which became tired of waiting with regard to dvds from the mail, and anyone can watch for free Rio 2. You will get new on the net movie, and acquire it for free in our own site. It is fast, effortless, free and in addition to look at. Enjoy now Rio 2 on the web movie with no downloading. You can view online movie streaming with HD top quality in 102 Min length. Watch full trailer movie and in addition full film of Rio 2 click the button below to observe these video.

  ... Release Rio 2 in High Quality Video 720p ...
  Movie synopsis of Rio 2 :

  Free Rio 2 in HD Quality with movie plot "It's a jungle out there for Blu, Jewel and their three kids after they're hurtled from Rio de Janeiro to the wilds of the Amazon. As Blu tries to fit in, he goes beak-to-beak with the vengeful Nigel, and meets the most fearsome adversary of all: his father-in-law." in top video format. Full Length of Rio 2 in Best Look by push of the button above.
  Director : Carlos Saldanha, Writer : Don Rhymer, Writer : Carlos Saldanha, Producer : Bruce Anderson, Producer : John C. Donkin, Compositors : John Powell,

  Of course, now you can view movie involving Rio 2 completely length and acquire the connection to this movie Rio 2 in high definition format.


  Tags: sequel, jungle, audition, parrots,

  No Good Deed (2014)

  Posted: 03 Mar 2015 01:38 AM PST

  Release No Good Deed in Top Quality

  Now you can play full No Good Deed in best quality with duration 84 Min and has been launched in 2014-09-12 and MPAA rating is 38.

  • Original Title : No Good Deed
  • Movie title in your country : No Good Deed
  • Year of movie : 2014
  • Genres of movie : Thriller,
  • Status of movie : Released
  • Release date of movie : 2014-09-12
  • Companies of movie : Sony Pictures, Screen Gems,
  • Countries of movie : United States of America,
  • Language of movie : English,
  • Durationof movie : 84 Min
  • Average vote of movie : 6.2
  • Youtube ID of movie : G5VeowxERwM
  • Translation of movie : EN,NL,DE,PT,FR,EL,RU,HU,ES,FI,IT,ZH,
  • Actors of movie :
   • Idris Elba ( Colin Evans )
   • Taraji P. Henson ( Terri )
   • Leslie Bibb ( Meg )
   • Kate del Castillo ( Alexis )
   • Henry Simmons ( Jeffrey )
   • Frank Brennan ( Parole Board Chairman )
   • Kenny Alfonso ( Javier )
   • Mirage Moonschein ( Ryan )
   • Wilbur Fitzgerald ( Dr. Ross )
  First he gets into your house. Then he gets into your head.

  2011159


  Movie synopsis of No Good Deed :

  Full No Good Deed in Best Quality with movie plot "Terri, a devoted wife and mother of two, lives an ideal life that takes a dramatic turn when her home and children are threatened by Colin, a charming stranger who smooth-talks his way into her house, claiming car trouble. The unexpected invitation leaves her and her family terrorized and fighting for survival." in best quality. Play full No Good Deed in Top Video Format by viewing the download link.  Enjoy movie with title No Good Deed full and free movie streaming in HD format. Enjoy movie with title No Good Deed free an fun at here. These days, you are able to see that hundreds many people seeking free No Good Deed movie and watch it on their sweat home with internet connection. Become happy, you can reach hundreds of thousands of happy members exactly who became fed up with waiting for dvds inside mail, and anyone can watch for free No Good Deed. You will get new on the web movie, and get it free of charge in your site. It's fast, effortless, free and best of all to try. Enjoy now No Good Deed on the internet movie with out downloading. You can watch online movie streaming throughout HD top quality in 84 Min length. Observe trailer movie plus full film of No Good Deed click on the button below to look at these movie.

  ... Full No Good Deed in Top Quality 1080p ...

  Director : Sam Miller, Writer : Aimee Lagos, Producer : Lee Clay, Producer : William Packer, Executive Producer : Idris Elba, Executive Producer : Taraji P. Henson, Music : Paul Haslinger, Cinematography : Michael Barrett,

  Yes, now you can watch movie of No Good Deed in full length and find the connection to this motion picture No Good Deed in top video format.


  Tags: sadistic, hostage, sociopath, serial killer, blood, escaped convict, murderer, home invasion, killer, deadly, escaped killer,

  Jungle Shuffle (2014)

  Posted: 02 Mar 2015 11:52 PM PST

  Watch Full Jungle Shuffle in Best Video Format

  Now you can enjoy Jungle Shuffle in high definition format with duration 85 Min and has been launched in 2014-10-02 and MPAA rating is 1.

  • Original Title : Jungle Shuffle
  • Movie title in your country : Jungle Shuffle
  • Year of movie : 2014
  • Genres of movie : Adventure, Animation, Family,
  • Status of movie : Released
  • Release date of movie : 2014-10-02
  • Companies of movie : Animation Picture Company, Wonderworld Studios, Avikoo Studios,
  • Countries of movie : South Korea, Mexico,
  • Language of movie : English,
  • Durationof movie : 85 Min
  • Average vote of movie : 6.5
  • Youtube ID of movie : kumpU9Y0ElA
  • Translation of movie : DE,EN,NL,
  • Actors of movie :
   NameCharacter
   Drake Bell : Manu (voice)
   Rob Schneider : Chuy (voice)
   Brianne Brozey : Young Chuy (voice)
   Joey D'Auria : Reiser (voice
   Jessica DiCicco : Sacha (voice)
   Chris Gardner : Balaam (voice)


  2722786


  Now you can watch full Jungle Shuffle in high definition format. Enjoy Jungle Shuffle film with single prepare the style by exploring the image of the sign upward button. Enjoy all of the albums new movie together with all much-loved movie streaming! just play this movie Jungle Shuffle today for full and free this online movie. This can be truly spectacular and may among those rare remarkable. The high quality was great all about. Management, photographs and aesthetic effects have been all incredibly innovative in addition to brilliant. The pleasure on the script, often humorous and possesses many heart for all his characters are very well toned.

  Movie plot of Jungle Shuffle :

  Full Streaming Jungle Shuffle in High Quality Video with movie plot "In this turbulent jungle adventure an outcast coati male has to team up with a quirky spider monkey to save a coati princess from the hands of a human poacher and his mysterious client." in best video format. Full Streaming Jungle Shuffle in High Definition Format by clicking the download link.  ... Full Streaming Jungle Shuffle in High Definition Format 1080p ...

  Director : Taedong Park, Director : Mauricio De la Orta, Story : Jean Dubois Renaud, Story : Duane Orville Trejo, Writer : Johnny Hartmann,

  Sure, now you can view movie of Jungle Shuffle entirely length and acquire the connect to this movie Jungle Shuffle in high definition format.


  Tags: poacher, jungle,

  Entourage (2015)

  Posted: 02 Mar 2015 10:50 PM PST

  Free Streaming Entourage in HD Video

  Now you can play full Entourage in HD video with duration 120 Min and has been aired on 2015-06-12 with MPAA rating is 2.

  • Original Title : Entourage
  • Movie title in your country : Entourage
  • Year of movie : 2015
  • Genres of movie : Comedy,
  • Status of movie : Planned
  • Release date of movie : 2015-06-12
  • Companies of movie : Closest to the Hole Productions, Warner Bros.,
  • Countries of movie : United States of America,
  • Language of movie : English,
  • Durationof movie : 120 Min
  • Average vote of movie : 5.3
  • Youtube ID of movie : Vz2HyCgUWh4
  • Translation of movie : EN,DE,ES,
  • Actors of movie :
   NameCharacter
   Jeremy Piven : Ari Gold
   Adrian Grenier : Vincent Chase
   Jerry Ferrara : Turtle
   Kevin Connolly : Eric Murphy
   Kevin Dillon : Johnny Chase
   Billy Bob Thornton :
   Haley Joel Osment :
   Perrey Reeves :
   Emmanuelle Chriqui : Sloane
   Rhys Coiro : Billy Walsh
   Constance Zimmer : Dana Gordon
   Nora Dunn :
  The Ride Ain't Over

  1674771


  Movie plot of Entourage :

  Best Entourage in Top Quality with movie plot "Film star Vince Chase and his cronies take on Hollywood." in high quality. Watch full Entourage in Top Video Format by viewing the download link.  Now you can play full Entourage in best look. See Entourage video with single fill in the variety by exploring the image of the sign upwards button. Enjoy each of the albums completely new movie with all most liked movie buffering! only watch this movie Entourage today for full and free this online movie. That is truly spectacular and may even some of those rare amazing. The top quality was great throughout. Management, pictures and visual effects have been all really innovative as well as brilliant. The pleasure in the script, often humorous and it has many heart for many his characters are common very well toned.

  ... Full Length of Entourage in Best Video Format 1080p ...

  Writer : Doug Ellin, Director : Doug Ellin,

  Yes, now you can watch movie of Entourage 100 % length and find the url to this video Entourage in best video format.


  Tags: friendship, hollywood, movie star, entourage,

  Inside Out (2015)

  Posted: 02 Mar 2015 05:25 PM PST

  Release Inside Out in High Quality

  Now you can download full Inside Out in high definition format with duration 120 Min and has been launched in 2015-06-19 and MPAA rating is 3.

  • Original Title : Inside Out
  • Movie title in your country : Inside Out
  • Year of movie : 2015
  • Genres of movie : Animation, Comedy, Family,
  • Status of movie : Post Production
  • Release date of movie : 2015-06-19
  • Companies of movie : Walt Disney Pictures, Pixar Animation Studios,
  • Countries of movie : United States of America,
  • Language of movie : English,
  • Durationof movie : 120 Min
  • Average vote of movie : 8.3
  • Youtube ID of movie : 1t0A_tZGrYw
  • Translation of movie : EN,ES,FR,RU,CS,SK,DE,HE,HU,
  • Cast of movie :
   • Amy Poehler ( Joy (voice) )
   • Mindy Kaling ( Disgust (voice) )
   • Bill Hader ( Fear (voice) )
   • Phyllis Smith ( Sadness (voice) )
   • Lewis Black ( Anger (voice) )
   • Kaitlyn Dias ( Riley (voice) )
   • Paris Van Dyke ( Meg (voice) )
   • Kyle MacLachlan ( Dad (voice) )
   • Lori Alan ( Mother's Sadness (voice) )
  Meet the little voices inside your head.

  Movie summary of Inside Out :

  Full Streaming Inside Out in Best Quality with movie synopsis "A film told from the perspective of the emotions inside the mind of a little girl." in High Quality Video. Full Streaming Inside Out in Best Quality by push of the button above.  2096673


  Now you can watch full Inside Out in HD quality. See Inside Out movie with single complete the kind by simply clicking the image on the sign up button. Enjoy all the albums fresh movie along with all preferred movie buffering! just watch this movie Inside Out today for easy access this online movie. This can be truly spectacular and can one particular rare amazing. The high quality was great all over. Management, photographs and image effects were being all very innovative and also brilliant. The pleasure from the script, often humorous and contains a lot of heart for all his characters are all very well toned.

  ... Full Streaming Inside Out in High Definition Format 1080p ...

  Director : Pete Docter, Story : Pete Docter, Producer : Jonas Rivera, Executive Producer : John Lasseter, Music : Michael Giacchino,

  Yes, now you can view movie regarding Inside Out entirely length and get the connect to this film Inside Out in best quality.


  Tags: pixar animated film, walt disney, family relations, cartoon,

  Home Sweet Hell (2015)

  Posted: 01 Mar 2015 07:42 PM PST

  Full Length of Home Sweet Hell in Top Quality

  Now you can see Home Sweet Hell in best quality with duration 98 Min and was released on 2015-03-13 and MPAA rating is 7.

  Movie summary of Home Sweet Hell :

  Free Home Sweet Hell in HD Video with movie synopsis "Mona and Don's seemingly perfect suburban bliss is disrupted by a sexy extortionist and Mona will stop at nothing, including killing the competition, to keep her little slice of heaven." in HD quality. Release Home Sweet Hell in High Quality Video by clicking the download link.  • Original Title : Home Sweet Hell
  • Movie title in your country : Home Sweet Hell
  • Year of movie : 2015
  • Genres of movie : Comedy, Drama,
  • Status of movie : Released
  • Release date of movie : 2015-03-13
  • Companies of movie : Passcode Entertainment, Darko Entertainment, Donnybrook4 Productions,
  • Countries of movie : United States of America,
  • Language of movie : English,
  • Durationof movie : 98 Min
  • Average vote of movie : 4.6
  • Youtube ID of movie : ifPd3sRZDIY
  • Translation of movie : EN,IT,RU,EL,DE,HU,FR,ZH,RO,
  • Cast of movie :
   • Katherine Heigl ( Mona Champagne )
   • Jordana Brewster ( Dusty )
   • Patrick Wilson ( Don Champagne )
   • Kevin McKidd ( Freeman )
   • Bryce Johnson ( Lanny Kelso )
   • James Belushi ( Les )
   • Alyshia Ochse ( )
   • A.J Buckley ( Murphy )
   • Madison Wolfe ( Allison Champagne )
   • Steffie Grote ( )
   • Heath Freeman ( Benji )
  Psycho Wife. Unhappy Life.

  2802136


  Play full with title Home Sweet Hell full and free movie streaming in HD format. Play full with title Home Sweet Hell free an fun at here. Nowadays, you could see that hundreds 1000s of people in search of free Home Sweet Hell movie and watch it on the sweat residence with internet connection. End up being happy, you could reach tens of thousands of content members that became tired of waiting for dvds inside mail, and you will watch totally free Home Sweet Hell. You may get new online movie, and Download full it totally free in our own site. It can be fast, effortless, free and furthermore to attempt. Play now Home Sweet Hell online movie with out downloading. You can watch online film streaming in HD high quality in 98 Min length. View trailer movie and as well full film of Home Sweet Hell click the button below to view these movie.

  ... Release Home Sweet Hell in Best Look 1080p ...

  Director : Anthony Burns, Writer : Carlo Allen, Writer : Ted Elrick,

  Sure, now you can view movie regarding Home Sweet Hell in full length and get the link to this movie Home Sweet Hell in best look.


  Tags: wife, murder, suburbia, drugs, affair, salesgirl,

  Dumb and Dumber To (2014)

  Posted: 28 Feb 2015 08:29 PM PST

  Best Dumb and Dumber To in Best Look

  Now you can enjoy Dumb and Dumber To in top quality with duration 110 Min and was released on 2014-11-14 and MPAA rating is 265.

  • Original Title : Dumb and Dumber To
  • Movie title in your country : Dumb and Dumber To
  • Year of movie : 2014
  • Genres of movie : Comedy,
  • Status of movie : Released
  • Release date of movie : 2014-11-14
  • Companies of movie : Red Granite Pictures, New Line Cinema, Warner Bros. Pictures, Conundrum Entertainment,
  • Countries of movie : United States of America,
  • Language of movie : English,
  • Durationof movie : 110 Min
  • Average vote of movie : 6
  • Youtube ID of movie : bIqvQFqPavA
  • Translation of movie : EN,FR,RU,IT,ES,PT,DE,NL,HE,FI,EL,BG,ZH,HU,CN,CS,SV,KO,DA,PL,
  • Actors of movie :
   • Jim Carrey ( Lloyd Christmas )
   • Jeff Daniels ( Harry Dunne )
   • Rachel Melvin ( Penny )
   • Kathleen Turner ( Fraida )
   • Brady Bluhm ( Billy )
   • Laurie Holden ( Adele )
   • Steve Tom ( Dr. Pinchelow )
   • Rob Riggle ( Travis / Captain Lippincott )
   • Don Lake ( Dr. Meldman )
   • Patricia French ( Ms. Sourpuss )
   • Gregory Fears ( Man at Gas Station )
   • Tembi Locke ( Dr. Walcott )
   • Paul Blackthorne ( Dr. Meldman )
   • Eddie Shin ( Gordy )
   • Atkins Estimonds ( Gus )
   • Tommy Snider ( Tom )
   • Lindsay Ayliffe ( Professor Garabedian )
   • Matthew Cardarople ( Inventor No. 1 )
   • Bill Murray ( Ice Pick )
   • Grant James ( Mr. Stainer )
   • Taylor St. Clair ( Mrs. Steiner )
   • Erin Allin O'Reilly ( Asylum Nurse No. 1 )
   • Tim Campione ( Conference Attendee )
   • Jennifer Cocker ( Young Inventor )
   • Derrick Dean ( Hospital Visitor )
   • Garret H. Dumas ( Conference Patron )
   • Shelton Foreman ( Patron )
   • Jeff Matthew Glover ( Orderly )
   • William Goodrum ( Prom Singer )
   • Walter Hendrix III ( Street Patron )
   • Lauren Henneberg ( Upscale Guest )
   • Michael Jaegers ( Computer Convention Attendee )
   • Angela Kerecz ( Waitress )
   • Aaron Kischnick ( Ken Philanthropist )
   • Rob Koebel ( Officer Stone )
   • Taylor McPherson ( Electronic Convention Attendee )
   • David Pascua ( Mariachi Trumpet Player )
   • William R. Phillips ( Waiter )
   • Josh Turner ( KEN Convention Employee )
   • Stefan Walker Armstrong ( Audience Member )
   • Walt Arnett ( KEN Audience Member )
   • Paul Bednarz ( KEN Convention Employee )
   • Erika Bierman ( Fanny at Age 13 )
   • Derek Blankenship ( Store Clerk )
   • Kassidy Claire ( Fanny at Age 5 )
   • Jesse Clark ( Club-Goer )
   • Carly Craig ( Young Fraida )
   • Bryan Dilbeck ( DR Dilbeck )
   • Joe Foley ( EMT )
   • Abigail Gamache ( Prom Attendee )
   • Dalton E. Gray ( Young Harry )
   • Llauryn P. Hendrix ( Conference Patron )
   • Ron Hudson ( Club Patron )
   • Kathlene Huslin ( KEN Vendor )
   • Erick Reihs Jackson ( Gas Station Patron )
   • Darien Johnson ( KEN Convention Attendee )
   • Jeffrey Karantza ( Doctor )
   • Debi Kimsey ( Knitting Lady on porch )
   • Anthony R. McClara ( Security Guard )
   • Michael McCrudden ( Audience Member )
   • Richard Melton ( Chaperone )
   • Maia Moss-Fife ( Receptionist )
   • Ryan Nesset ( Pedestrian )
   • Orbert Rogers ( Park Patron )
   • Sade Shearer ( Prom Attendee )
   • Dereck Smith ( Convention Center Nerd )
   • Jeff Sumner ( Convention Official )
   • Dave Walpole ( KEN Converence Attendee )
   • Dave Walpole ( KEN Conference Attendee )
   • Christina Michelle Williams ( KEN Convention Employee )
   • Brett Wyman ( Inventor No. 2 )
   • Bennett Wayne Dean Sr. ( Hospital Visitor )
   • Doris Dean ( Hospital Visitor )
   • John Deifer ( Mental patient )
   • Jacklyn Edney ( KEN Con Scientist )
   • David Emmett ( Hospital Visitor )
   • Cody Mark Hanna ( Audience Member )
   • Billy Boy Johnson ( Scientist )
   • John Merical ( Neighbor )
   • Barbara Prince ( Street Patron )
   • June Shannon ( Harry's Trailer Park Wife )
  The Second Parts Are More Fools

  2096672


  Movie summary of Dumb and Dumber To :

  Free Dumb and Dumber To in HD Format with movie synopsis "20 years after the dimwits set out on their first adventure, they head out in search of one of their long lost children in the hope of gaining a new kidney." in High Quality Video. Release Dumb and Dumber To in High Quality Video by push of the download link.  Watch full with title Dumb and Dumber To full and free movie streaming in HD quality. Streaming movie with title Dumb and Dumber To free an fun at here. Currently, you could see that hundreds a huge number of people searching for free Dumb and Dumber To movie watching it on the sweat property with web connection. Become happy, you can certainly reach thousands of pleased members that became sick and tired of waiting for dvds inside mail, and anyone can watch totally free Dumb and Dumber To. You can get new on the internet movie, and obtain it for free in your site. It's fast, easy, free and in addition to look at. Watch now Dumb and Dumber To on the web movie without downloading. You can view online movie streaming inside HD top quality in 110 Min length. Watch full trailer movie and also full movie of Dumb and Dumber To click the button below to watch these video.

  ... Full Length of Dumb and Dumber To in Top Quality 720p ...

  Director : Bobby Farrelly, Director : Peter Farrelly, Writer : John Morris, Writer : Sean Anders, Writer : Bennett Yellin, Writer : Peter Farrelly, Writer : Bobby Farrelly, Writer : Mike Cerrone, Producer : Riza Aziz, Producer : Bobby Farrelly, Producer : Peter Farrelly, Producer : Joey McFarland, Producer : Bradley Thomas, Producer : Charles B. Wessler, Executive Producer : Danny Dimbort, Executive Producer : Marc S. Fischer, Executive Producer : David Koplan, Executive Producer : Brad Krevoy, Executive Producer : Christian Mercuri, Executive Producer : Steven Stabler, Original Music Composer : Empire of the Sun, Director of Photography : Matthew F. Leonetti, Editor : Steven Rasch, Casting : Rick Montgomery, Production Design : Aaron Osborne,

  Yes, now you can view movie of Dumb and Dumber To completely length and acquire the hyperlink to this video Dumb and Dumber To in high definition format.


  Tags: friendship, sequel, road movie, buddy comedy,

  Beyond the Reach (2014)

  Posted: 28 Feb 2015 07:20 PM PST

  Full Streaming Beyond the Reach in HD Video

  Now you can play full Beyond the Reach in HD video with duration 120 Min and has been aired on 2014-09-26 with MPAA rating is 0.

  • Original Title : Beyond the Reach
  • Movie title in your country : Beyond the Reach
  • Year of movie : 2014
  • Genres of movie : Thriller,
  • Status of movie : Released
  • Release date of movie : 2014-09-26
  • Companies of movie : Furthur Films,
  • Countries of movie : United States of America,
  • Language of movie : English,
  • Durationof movie : 120 Min
  • Average vote of movie : 0
  • Youtube ID of movie : xgE2ISSshIU
  • Translation of movie : EN,ES,
  • Cast of movie :
   • Michael Douglas ( Madec )
   • Jeremy Irvine ( Ben )
   • Ronny Cox ( )
   • Hanna Mangan-Lawrence ( )
   • Patricia Bethune ( )
   • Martin Palmer ( )
   • David Garver ( )


  2911668


  Now you can enjoy Beyond the Reach in top quality. Watch full Beyond the Reach movie with single fill out the form by simply clicking the image on the sign up button. Enjoy all of the albums new movie along with all favorite movie loading! only watch this movie Beyond the Reach now for free access this online movie. That is truly spectacular and may even among those rare remarkable. The excellent was great all over. Management, photographs and visible effects ended up all very innovative and brilliant. The pleasure on the script, often humorous and has many heart for all his characters are very ripped.

  Movie plot of Beyond the Reach :

  Release Beyond the Reach in Best Quality with movie synopsis "A high-rolling corporate shark and his impoverished young guide play the most dangerous game during a hunting trip in the Mojave Desert." in HD format. Free Beyond the Reach in High Definition Format by clicking the download link.  ... Full Beyond the Reach in High Quality 1080p ...

  Director : Jean-Baptiste Leonetti, Screenplay : Stephen Susco, Novel : Robb White,

  Yes, now you can watch movie involving Beyond the Reach 100 % length and find the link to this video Beyond the Reach in best look.


  Tags: desert, hunting,

  The Peanuts Movie (2015)

  Posted: 28 Feb 2015 02:34 AM PST

  Watch Full The Peanuts Movie in Top Quality

  Now you can watch full The Peanuts Movie in best video format with duration 120 Min and was released on 2015-11-06 and MPAA rating is 0.

  Play full with title The Peanuts Movie full and free movie streaming in High Quality Video. Play full with title The Peanuts Movie free an fun at here. Nowadays, you are able to see that hundreds 1000s of people seeking free The Peanuts Movie movie and watch it on the sweat house with net connection. Be happy, you can certainly reach thousands and thousands of fulfilled members which became sick and tired with waiting for dvds from the mail, and it's simple to watch at no cost The Peanuts Movie. You can get new on-line movie, and down load it totally free in our own site. It can be fast, effortless, free and on top of that to attempt. Play now The Peanuts Movie on the net movie with no downloading. You can watch online video streaming throughout HD top quality in 120 Min length. Watch full trailer movie and also full video of The Peanuts Movie click the button below to see these film.

  • Original Title : The Peanuts Movie
  • Movie title in your country : The Peanuts Movie
  • Year of movie : 2015
  • Genres of movie : Animation, Family,
  • Status of movie : In Production
  • Release date of movie : 2015-11-06
  • Companies of movie : Fox,
  • Countries of movie : United States of America,
  • Language of movie : English,
  • Durationof movie : 120 Min
  • Average vote of movie : 0
  • Youtube ID of movie : DrAxL52el84
  • Translation of movie : PT,EN,RU,DE,ES,FR,
  • Actors of movie :
   • Noah Schnapp ( Charlie Brown (voice) )
   • Bill Melendez ( Snoopy / Woodstock (voice--archive) )
   • Venus Schultheis ( Pepperment Patty (voice) )
   • Hadley Belle Miller ( Lucy van Pelt (voice) )
   • Madisyn Shipman ( Violet Grey (voice) )
   • Francesca Capaldi ( Little red-haired girl (voice) )
   • Noah Johnston ( Schroeder (voice) )
   • Alexander Garfin ( Linus (voice) )
   • Mariel Sheets ( Sally Brown (voice) )
   • A.J. Tecce ( Pig-Pen (voice) )
   • Mar Mar ( Franklin Armstrong (voice) )
   • Rebecca Bloom ( Marcie (voice) )
   • Anastasia Bredikhina ( Patty (voice) )
   • William Wunsch ( Shermy (voice) )


  2452042


  Movie synopsis of The Peanuts Movie :

  Full Length of The Peanuts Movie in Top Video Format with movie synopsis "Charlie Brown goes on a quest to get something he's sure he needs." in HD quality. Free Streaming The Peanuts Movie in HD Quality by push of the download link.  ... Release The Peanuts Movie in HD Video 1080p ...

  Director : Steve Martino, Writer : Bryan Schulz, Characters : Charles M. Schulz,

  Of course, now you can view movie involving The Peanuts Movie in full length and have the connect to this video The Peanuts Movie in high quality.


  Tags: based on comic strip, family,

  攻殻機動隊 ARISE border:3 Ghost Tears (2014)

  Posted: 27 Feb 2015 11:00 PM PST

  Watch Full 攻殻機動隊 ARISE border:3 Ghost Tears in Top Quality

  Now you can see 攻殻機動隊 ARISE border:3 Ghost Tears in high quality with duration 59 Min and was published in 2014-06-28 with MPAA rating is 15.

  • Original Title : 攻殻機動隊 ARISE border:3 Ghost Tears
  • Movie title in your country : 攻殻機動隊 ARISE border:3 Ghost Tears
  • Year of movie : 2014
  • Genres of movie : Action, Animation, Science Fiction,
  • Status of movie : Released
  • Release date of movie : 2014-06-28
  • Companies of movie : Bandai Visual Company, Dentsu Inc., Production I.G, Toho, Kodansha,
  • Countries of movie : Japan,
  • Language of movie : 日本語,
  • Durationof movie : 59 Min
  • Average vote of movie : 6.7
  • Youtube ID of movie : t4-J8_-R9lo
  • Translation of movie : EN,IT,JA,ES,PT,FR,HU,DE,ZH,HE,KO,NL,RU,
  • Actors of movie :
   • Maaya Sakamoto ( Motoko Kusanagi )
   • Ikkyuu Juku ( Daisuke Aramaki )
   • Kenichirou Matsuda ( Batou )
   • Kazuya Nakai ( Borma )
   • Tomoyuki Dan ( Ishikawa )
   • Shunsuke Sakuya ( Ishikawa )
   • Miyuki Sawashiro ( Logicoma )
   • Youji Ueda ( Paz )
   • Takurou Nakakuni ( Saito )
   • Tarusuke Shingaki ( Togusa )


  3579524


  Enjoy movie with title 攻殻機動隊 ARISE border:3 Ghost Tears full and free movie streaming in high definition format. Watch full with title 攻殻機動隊 ARISE border:3 Ghost Tears free an fun at here. Nowadays, you can see that hundreds a huge number of people in search of free 攻殻機動隊 ARISE border:3 Ghost Tears movie and watch it on their sweat house with internet connection. End up being happy, you can easily reach tons of pleased members which became sick and tired with waiting with regard to dvds inside mail, and you can now watch at no cost 攻殻機動隊 ARISE border:3 Ghost Tears. You can obtain new on the web movie, and get it totally free in each of our site. It's fast, effortless, free and in addition to try out. Play now 攻殻機動隊 ARISE border:3 Ghost Tears on-line movie without having downloading. You can watch online film streaming throughout HD high quality in 59 Min length. Watch full trailer movie and as well full video of 攻殻機動隊 ARISE border:3 Ghost Tears click on the button below to observe these movie.

  ... Watch Full 攻殻機動隊 ARISE border:3 Ghost Tears in HD Video 1080p ...
  Movie synopsis of 攻殻機動隊 ARISE border:3 Ghost Tears :

  Best 攻殻機動隊 ARISE border:3 Ghost Tears in Best Video Format with movie synopsis "Posing as lovers on vacation, Motoko and Batou work to try to stop a terrorist organization whose symbol is the Scrasath. Meanwhile, Togusa investigates a murder of a man who possessed a prosthetic leg manufactured by the Mermaid's Leg corporation." in best quality. Release 攻殻機動隊 ARISE border:3 Ghost Tears in Best Video Format by clicking the button above.
  Novel : Masamune Shirow, Director : Kazuchika Kise, Screenplay : Tow Ubukata, Music : Keigo Oyamada, Cinematography : Koji Tanaka, Editor : Junichi Uematsu, Storyboard : Hiroshi Haraguchi, Storyboard : Kazuchika Kise, Art Direction : Takaaki Mashiki, Art Direction : Yusuke Takeda,

  Of course, now you can watch movie associated with 攻殻機動隊 ARISE border:3 Ghost Tears 100 % length and find the url to this film 攻殻機動隊 ARISE border:3 Ghost Tears in best look.


  Tags:

  Vacation (2015)

  Posted: 27 Feb 2015 07:20 PM PST

  Full Streaming Vacation in HD Format

  Now you can see Vacation in high definition format with duration 120 Min and was published in 2015-10-09 and MPAA rating is 0.

  Now you can play full Vacation in top video format. Watch full Vacation film with single complete the type by hitting the image of the sign in place button. Enjoy all the albums fresh movie having all most liked movie internet! just watch this movie Vacation now for full access this online movie. This really is truly spectacular and can some of those rare remarkable. The good quality was great all over. Management, pictures and image effects were being all incredibly innovative along with brilliant. The pleasure in the script, often humorous and contains plenty of heart for all his characters are typical very well developed.

  • Original Title : Vacation
  • Movie title in your country : Vacation
  • Year of movie : 2015
  • Genres of movie : Adventure, Comedy,
  • Status of movie : In Production
  • Release date of movie : 2015-10-09
  • Companies of movie : New Line Cinema,
  • Countries of movie : United States of America,
  • Language of movie : English,
  • Durationof movie : 120 Min
  • Average vote of movie : 0
  • Youtube ID of movie :
  • Translation of movie : EN,RU,ES,
  • Cast of movie :
   • Ed Helms ( Rusty Griswold )
   • Leslie Mann ( Audrey Griswold )
   • Chris Hemsworth ( Stone Crandall )
   • Christina Applegate ( Debbie Griswold )
   • Chevy Chase ( Clark Griswold )
   • Charlie Day ( )
   • Elizabeth Gillies ( Heather )
   • Beverly D'Angelo ( Ellen Griswold )
   • Keegan-Michael Key ( )
   • Regina Hall ( )
   • Skyler Gisondo ( )
   • Catherine Missal ( Adena )
   • Steele Stebbins ( Kevin Griswold )
   • Miles Doleac ( Man on the Monument )
   • Nadine Avola ( Chelsea )
   • Brandon Michael Hale ( Gas Station Clerk )


  1524930


  Movie synopsis of Vacation :

  Best Vacation in HD Video with movie plot "Young father Rusty Griswold gears up to take his family on a vacation." in HD format. Download full Vacation in High Quality Video by clicking the button above.  ... Release Vacation in High Quality 720p ...

  Director : John Francis Daley, Writer : John Francis Daley, Director : Jonathan M. Goldstein, Writer : Jonathan M. Goldstein, Characters : John Hughes, Producer : David Dobkin, Executive Producer : Toby Emmerich, Cinematography : Barry Peterson,

  Sure, now you can view movie of Vacation 100 % length and obtain the connect to this motion picture Vacation in High Quality Video.


  Tags: vacation, sequel,

  Montevideo, vidimo se! (2014)

  Posted: 27 Feb 2015 06:28 PM PST

  Best Montevideo, vidimo se! in High Quality

  Now you can download full Montevideo, vidimo se! in HD quality with duration 141 Min and has been aired on 2014-01-15 and MPAA rating is 2.

  • Original Title : Montevideo, vidimo se!
  • Movie title in your country : Montevideo, vidimo se!
  • Year of movie : 2014
  • Genres of movie : Adventure, Comedy,
  • Status of movie : Released
  • Release date of movie : 2014-01-15
  • Companies of movie : Intermedia Network,
  • Countries of movie : Serbia,
  • Language of movie : Espanol, Srpski, English,
  • Durationof movie : 141 Min
  • Average vote of movie : 5.3
  • Youtube ID of movie : cARFBihsR6Q
  • Translation of movie : EN,ES,
  • Actors of movie :
   NameCharacter
   Miloš Biković : Aleksandar Tirnanić 'Tirke'
   Petar Strugar : Blagoje Marijanović 'Moša'
   Armand Assante : Hotchkins
   Viktor Savić : Milutin Ivković 'Milutinac'
   Nebojša Ilić : Boško Simonović 'Dunster'
   Vojin Ćetković : Mihailo Andrejević
   Predrag Vasić : Mali Stanoje
   Srdjan Timarov : Kosta Hadži
   Nikola Đuričko : Živković
   Srđan Todorović : Bora Jovanović
   Nenad Herakovic : Dragoslav Mihajlović 'Vampir'
   Milutin 'Mima' Karadžić : Gazda Rajko
   Branimir Brstina : Bogdan


  1801071


  Movie plot of Montevideo, vidimo se! :

  Full Length of Montevideo, vidimo se! in Top Video Format with movie synopsis "A football team from Belgrade, former Republic of Yugoslavia gets a chance to go to the First World Football Championship, but things get complicated along the way." in top quality. Download full Montevideo, vidimo se! in HD Video by viewing the download link.


  ... Full Length of Montevideo, vidimo se! in Top Quality 720p ...

  Now you can play full Montevideo, vidimo se! in HD quality. Watch full Montevideo, vidimo se! movie with single fill in the variety by clicking on the image of the sign upward button. Enjoy all of the albums new movie with all most liked movie streaming! just play this movie Montevideo, vidimo se! right now for free access this online movie. That is truly spectacular and can among those rare incredible. The high quality was great all around. Management, photos and graphic effects were all extremely innovative along with brilliant. The pleasure of the script, often humorous and has many heart for many his characters are extremely very well developed.  Director : Dragan Bjelogrlić, Writer : Dragan Bjelogrlić, Writer : Ranko Božić, Writer : Dimitrije Vojnov,

  Yes, now you can view movie involving Montevideo, vidimo se! entirely length and get the hyperlink to this video Montevideo, vidimo se! in best look.


  Tags: sport, football,

  The Second Best Exotic Marigold Hotel (2015)

  Posted: 27 Feb 2015 12:01 AM PST

  Full Streaming The Second Best Exotic Marigold Hotel in Top Quality

  Now you can enjoy The Second Best Exotic Marigold Hotel in High Quality Video with duration 120 Min and was published in 2015-02-26 with MPAA rating is 0.

  • Original Title : The Second Best Exotic Marigold Hotel
  • Movie title in your country : The Second Best Exotic Marigold Hotel
  • Year of movie : 2015
  • Genres of movie : Comedy, Drama,
  • Status of movie : Released
  • Release date of movie : 2015-02-26
  • Companies of movie : Participant Media, Blueprint Pictures,
  • Countries of movie : United Kingdom, United States of America,
  • Language of movie : English,
  • Durationof movie : 120 Min
  • Average vote of movie : 0
  • Youtube ID of movie : 3REYWGRmLnQ
  • Translation of movie : PT,EN,RU,ES,DE,EL,IT,FR,HE,
  • Actors of movie :
   • Dev Patel ( )
   • Richard Gere ( )
   • Maggie Smith ( )
   • Bill Nighy ( )
   • Judi Dench ( )


  2555736


  Streaming movie with title The Second Best Exotic Marigold Hotel full and free movie streaming in best look. Streaming movie with title The Second Best Exotic Marigold Hotel free an fun at here. These days, you are able to see that hundreds a large number of people searching for free The Second Best Exotic Marigold Hotel movie watching it on their sweat residence with connection to the internet. Possibly be happy, you could reach thousands of pleased members whom became sick and tired of waiting with regard to dvds inside the mail, and you can now watch without cost The Second Best Exotic Marigold Hotel. You can find new on-line movie, and Download full it free of charge in our site. It is fast, easy, free and furthermore to test. Streaming now The Second Best Exotic Marigold Hotel on the net movie with out downloading. You can view online movie streaming in HD quality in 120 Min length. Observe trailer movie and in addition full film of The Second Best Exotic Marigold Hotel click the button below to see these movie.

  ... Download Full The Second Best Exotic Marigold Hotel in HD Video 1080p ...

  Movie synopsis of The Second Best Exotic Marigold Hotel :

  Free The Second Best Exotic Marigold Hotel in Top Video Format with movie summary "The Second Best Exotic Marigold Hotel is the expansionist dream of Sonny (Dev Patel), and it's making more claims on his time than he has available, considering his imminent marriage to the love of his life, Sunaina (Tina Desai). Sonny has his eye on a promising property now that his first venture, The Best Exotic Marigold Hotel for the Elderly and Beautiful, has only a single remaining vacancy - posing a rooming predicament for fresh arrivals Guy (Richard Gere) and Lavinia (Tamsin Greig). Evelyn and Douglas (Judi Dench and Bill Nighy) have now joined the Jaipur workforce, and are wondering where their regular dates for Chilla pancakes will lead, while Norman and Carol (Ronald Pickup and Diana Hardcastle) are negotiating the tricky waters of an exclusive relationship, as Madge (Celia Imrie) juggles two eligible and very wealthy suitors." in top video format. Free Streaming The Second Best Exotic Marigold Hotel in Top Video Format by viewing the download link.  Director : John Madden,

  Yes, now you can watch movie of The Second Best Exotic Marigold Hotel entirely length and acquire the connect to this video The Second Best Exotic Marigold Hotel in top video format.


  Tags:

  Expelled (2014)

  Posted: 26 Feb 2015 01:08 AM PST

  Download Full Expelled in HD Video

  Now you can enjoy Expelled in High Quality Video with duration 85 Min and was published in 2014-12-12 with MPAA rating is 20.

  • Original Title : Expelled
  • Movie title in your country : Expelled
  • Year of movie : 2014
  • Genres of movie : Comedy,
  • Status of movie : Released
  • Release date of movie : 2014-12-12
  • Companies of movie :
  • Countries of movie : United States of America,
  • Language of movie : English,
  • Durationof movie : 85 Min
  • Average vote of movie : 8.9
  • Youtube ID of movie : S2OnLOPQ1gk
  • Translation of movie : EN,
  • Cast of movie :
   NameCharacter
   Lia Marie Johnson : Katie
   Cameron Dallas : Felix
   Andrea Russett : Vanessa
   Marcus Johns : Ben
   Teala Dunn : Emily
   Matt Shively : Danny
  Eastwood High Is About To Get Schooled

  4189442


  Streaming movie with title Expelled full and free movie streaming in HD video. Streaming movie with title Expelled free an fun at here. Today, you could see that hundreds thousands of people searching for free Expelled movie and watch it on their sweat home with internet connection. Be happy, you can easily reach tens of thousands of satisfied members which became tired of waiting pertaining to dvds inside mail, and anyone can watch without cost Expelled. You will get new on the web movie, and down load it at no cost in each of our site. It truly is fast, uncomplicated, free and in addition to attempt. Enjoy now Expelled on the internet movie without downloading. You can view online film streaming with HD top quality in 85 Min length. View trailer movie and in addition full film of Expelled click the button below to observe these film.

  Movie summary of Expelled :

  Full Length of Expelled in High Quality Video with movie summary "Felix (Cameron Dallas) is a legendary prankster who gets expelled from his high school and, with his friend's help, stops at nothing to hide it from his parents." in high quality. Full Streaming Expelled in Top Quality by clicking the download link.  ... Full Streaming Expelled in HD Video 720p ...

  Director : Alex Goyette, Writer : Alex Goyette, Producer : Alex Goyette, Producer : Shauna Phelan, Producer : Brian Robbins,

  Sure, now you can watch movie involving Expelled in full length and acquire the hyperlink to this video Expelled in best quality.


  Tags: high school, student, prankster,

  The Boxcar Children (2014)

  Posted: 25 Feb 2015 09:23 PM PST

  Full Streaming The Boxcar Children in High Definition Format

  Now you can play full The Boxcar Children in high quality with duration 120 Min and has been launched in 2014-08-05 and MPAA rating is 4.

  • Original Title : The Boxcar Children
  • Movie title in your country : The Boxcar Children
  • Year of movie : 2014
  • Genres of movie :
  • Status of movie : Released
  • Release date of movie : 2014-08-05
  • Companies of movie :
  • Countries of movie :
  • Language of movie :
  • Durationof movie : 120 Min
  • Average vote of movie : 7.5
  • Youtube ID of movie :
  • Translation of movie : EN,RU,
  • Actors of movie :
   NameCharacter


  Movie plot of The Boxcar Children :

  Watch full The Boxcar Children in HD Format with movie synopsis "Four orphaned and homeless siblings happen upon an abandoned boxcar, which, they furnish with all the comforts of home. Fearful that they will be sent to live with their grandfather they have never met, the children keep their new home a secret." in top video format. Download full The Boxcar Children in High Quality by push of the button above.  3246908


  Now you can see The Boxcar Children in high definition format. play full The Boxcar Children movie with single prepare the style by simply clicking the image with the sign up button. Enjoy all of the albums completely new movie having all preferred movie internet! only watch this movie The Boxcar Children today for free access this online movie. This really is truly spectacular and may even one particular rare amazing. The excellent was great around. Management, pictures and visible effects had been all quite innovative as well as brilliant. The pleasure in the script, often humorous and possesses many heart for those his characters are all very ripped.

  ... Best The Boxcar Children in High Quality Video 1080p ...  Sure, now you can view movie connected with The Boxcar Children fully length and get the connect to this motion picture The Boxcar Children in top video format.


  Tags:

  A Grande Vitoria (2014)

  Posted: 25 Feb 2015 07:16 PM PST

  Free A Grande Vitoria in Best Look

  Now you can see A Grande Vitoria in HD format with duration 120 Min and has been launched in 2014-05-08 with MPAA rating is 1.

  • Original Title : A Grande Vitoria
  • Movie title in your country : A Grande Vitoria
  • Year of movie : 2014
  • Genres of movie : Drama,
  • Status of movie : Released
  • Release date of movie : 2014-05-08
  • Companies of movie :
  • Countries of movie : Brazil,
  • Language of movie : Portugues,
  • Durationof movie : 120 Min
  • Average vote of movie : 3
  • Youtube ID of movie :
  • Translation of movie : PT,EN,DE,
  • Actors of movie :
   NameCharacter
   Suzana Pires :
   Caio Castro :
   Moacyr Franco :


  2392343


  Movie summary of A Grande Vitoria :

  Release A Grande Vitoria in Best Video Format with movie plot "Independent feature film based on the biography of a Brazilian judo with a great victory that went beyond the mats and medals." in best video format. Free A Grande Vitoria in Best Video Format by clicking the download link.


  ... Play Full A Grande Vitoria in HD Format 1080p ...
  Streaming movie with title A Grande Vitoria full and free movie streaming in best look. Enjoy movie with title A Grande Vitoria free an fun at here. Nowadays, you could see that hundreds many people searching for free A Grande Vitoria movie and watch it on the sweat household with connection to the internet. Be happy, you may reach thousands and thousands of happy members exactly who became sick and tired with waiting pertaining to dvds from the mail, and anyone can watch free of charge A Grande Vitoria. You will get new on the internet movie, and Download full it for free in each of our site. It can be fast, simple, free and furthermore to test. Enjoy now A Grande Vitoria on the net movie without having downloading. You can watch online film streaming inside HD top quality in 120 Min length. Check out trailer movie and in addition full video of A Grande Vitoria click on the button below to observe these video.

  Yes, now you can view movie connected with A Grande Vitoria 100 % length and acquire the connection to this film A Grande Vitoria in top video format.


  Tags: biography, sport,

  The Rewrite (2014)

  Posted: 25 Feb 2015 02:44 AM PST

  Release The Rewrite in Best Quality

  Now you can download full The Rewrite in high quality with duration 107 Min and was published in 2014-06-15 with MPAA rating is 13.

  • Original Title : The Rewrite
  • Movie title in your country : The Rewrite
  • Year of movie : 2014
  • Genres of movie : Comedy, Romance,
  • Status of movie : Released
  • Release date of movie : 2014-06-15
  • Companies of movie : Castle Rock Entertainment,
  • Countries of movie : United States of America,
  • Language of movie : English,
  • Durationof movie : 107 Min
  • Average vote of movie : 6.2
  • Youtube ID of movie : cL-tP03XoH4
  • Translation of movie : EN,IT,PL,DE,EL,ES,
  • Actors of movie :
   • Marisa Tomei ( )
   • Allison Janney ( )
   • Hugh Grant ( )
   • J.K. Simmons ( )
   • Bella Heathcote ( )
   • Annie Q. ( )
   • Chris Elliott ( )
   • Aja Naomi King ( )
   • Caroline Aaron ( )
   • Maggie Geha ( )
   • Nicole Patrick ( )
   • Jason Antoon ( )
   • Andrew Keenan-Bolger ( )
   • Frank Harts ( )
   • Olivia Luccardi ( )


  2509850


  Enjoy movie with title The Rewrite full and free movie streaming in best quality. Watch full with title The Rewrite free an fun at here. Currently, you is able to see that hundreds many people seeking free The Rewrite movie watching it on their sweat residence with internet connection. Always be happy, you can easily reach tens of thousands of pleased members who became tired with waiting regarding dvds from the mail, and now you can watch free of charge The Rewrite. You can obtain new on-line movie, and acquire it free of charge in each of our site. It can be fast, simple, free and best of all to attempt. Watch now The Rewrite online movie with out downloading. You can watch online movie streaming within HD high quality in 107 Min length. Watch full trailer movie as well as full video of The Rewrite click on the button below to watch these video.

  ... Full Length of The Rewrite in Top Video Format 1080p ...
  Movie synopsis of The Rewrite :

  Release The Rewrite in HD Format with movie summary "An Oscar-winning writer in a slump leaves Hollywood to teach screenwriting at a college on the East Coast, where he falls for a single mom taking classes there." in High Quality Video. Free Streaming The Rewrite in Best Video Format by visiting the download link.
  Director : Marc Lawrence, Writer : Marc Lawrence,

  Of course, now you can view movie regarding The Rewrite fully length and obtain the connect to this motion picture The Rewrite in HD video.


  Tags:

  VeggieTales: Celery Night Fever (2014)

  Posted: 24 Feb 2015 03:36 AM PST

  Best VeggieTales: Celery Night Fever in Best Quality

  Now you can enjoy VeggieTales: Celery Night Fever in HD video with duration 53 Min and has been launched in 2014-08-01 with MPAA rating is 0.

  • Original Title : VeggieTales: Celery Night Fever
  • Movie title in your country : VeggieTales: Celery Night Fever
  • Year of movie : 2014
  • Genres of movie :
  • Status of movie : Released
  • Release date of movie : 2014-08-01
  • Companies of movie :
  • Countries of movie :
  • Language of movie :
  • Durationof movie : 53 Min
  • Average vote of movie : 0
  • Youtube ID of movie :
  • Translation of movie : EN,
  • Actors of movie :
   NameCharacter


  3985472


  Watch full with title VeggieTales: Celery Night Fever full and free movie streaming in high quality. Watch full with title VeggieTales: Celery Night Fever free an fun at here. Currently, you can see that hundreds a large number of people trying to find free VeggieTales: Celery Night Fever movie watching it on their sweat home with connection to the web. End up being happy, you can certainly reach hundreds of thousands of happy members whom became tired of waiting with regard to dvds in the mail, and you will watch for free VeggieTales: Celery Night Fever. You can find new on the net movie, and obtain it for free in your site. It can be fast, effortless, free and additionally to test. Enjoy now VeggieTales: Celery Night Fever on the internet movie with out downloading. You can view online movie streaming in HD excellent in 53 Min length. Observe trailer movie and also full movie of VeggieTales: Celery Night Fever click the button below to look at these movie.

  ... Download Full VeggieTales: Celery Night Fever in Top Video Format 720p ...
  Movie summary of VeggieTales: Celery Night Fever :

  Release VeggieTales: Celery Night Fever in Top Quality with movie synopsis "Veggie pals Laura Carrot and Junior Asparagus have a big job to do...save their beloved Celery Park from being destroyed! All hope of saving the park seems lost until the group remembers that God forgives without question, so why can't they do the same? Will the band reunite to save Celery Park? Find out in this groovy, music-filled VeggieTales adventure.
  - Written by Anonymous" in HD video. Release VeggieTales: Celery Night Fever in Top Quality by clicking the download link.


  Sure, now you can view movie involving VeggieTales: Celery Night Fever entirely length and acquire the connection to this motion picture VeggieTales: Celery Night Fever in best video format.


  Tags:

  Comments (0)